Перейти к содержанию

Все про гітари

H&M

Рекомендуемые сообщения

ничего хорошего, Индонезия всё таки

This is the hidden content, please
default/pardon.gif

oversteve.png

ничего хорошего, Индонезия всё таки

default/pardon.gif

Хех. Собственно так и думал.

Тут такое дело. Гитару выбирает мой друг, а он помешан на гитарах формфактора Les Paul.

Насколько я знаю их куча разных модификаций, от разных фирм.

Можешь что то посоветовать? В пределах 3000-3500грн.

Хех. Собственно так и думал.

Тут такое дело. Гитару выбирает мой друг, а он помешан на гитарах формфактора Les Paul.

Насколько я знаю их куча разных модификаций, от разных фирм.

Можешь что то посоветовать? В пределах 3000-3500грн.

Epiphon!!! Производство китай! но это дочерняя компания Гибсона!! бывают что даже китайцы попадаются по звуку норм! Но все равно все надо слушать слушать)))

Изменено пользователем robbi (смотреть историю редактирования)

32caecd3583c.jpg

Epiphon!!! Производство китай! но это дочерняя компания Гибсона!! бывают что даже китайцы попадаются по звуку норм! Но все равно все надо слушать слушать)))

Само собой слушать нужно, но надо знать хоть на кого ориентироваться.

P.S. Сам думаю через пол годика электрогитару брать, заодно и присмотрюсь)

Підскажіть, будь ласка, чи є така педаль, щоб до неї можна було підключити 2 гітари а саму педаль до підсилювача/комбіка/процесора. І щоб одним нажаттям кнопки на педалі переключалась гітара, яка звучить в підсилювачі. А також навпаки, щоб сигнал від 1 гітари переключати між 2 підсилювачами? Чи є така педаль і як вона називається?

oversteve.png

Підскажіть, будь ласка, чи є така педаль, щоб до неї можна було підключити 2 гітари а саму педаль до підсилювача/комбіка/процесора. І щоб одним нажаттям кнопки на педалі переключалась гітара, яка звучить в підсилювачі. А також навпаки, щоб сигнал від 1 гітари переключати між 2 підсилювачами? Чи є така педаль і як вона називається?

Називається "селектор". В кожної фірми є.

Але вона для іншого використовується. Якщо у тебе є, грубо кажучі, два набори педалей, то ти натисканням обдієї кнопки, переключаєш з одного набору на інший.

• 2 недели спустя...

Оживляю тему. После небольшого перерыва решил освоить и акустику. Поэтому, чтобы не создавать надцатую тему, отпишусь здесь . Играть буду дома, не хочу распугать людей на улице. На выбор две кандидатуры:

1. Сие китайское творение.

2. Это чудо.

Подтолкните какую лучше взять. Слушал обе, гитары идентичны, но Ямаха запала в душу больше. Почему фендер на 200 грн. дороже? Может есть у Ямахи подводные камни или просто имя?

Изменено пользователем greyfox (смотреть историю редактирования)

Если хочешь именно научиться играть на акустике (т.е. освоить классическую гитару), бери что нить с широким грифом под нейлон, а не кантри вариант, например вот такое

или вариант подешевле

Вобщем думаю суть уловил

oversteve.png

А я не був би таким категоричним про класику і кантрі. Я вчився на кантрі зі стальними струнами. А потім купив собі кантрі Hohner. А пару років тому подарував приятелю гітару для навчання якраз класичну з нейлоном аж за 350 грн фірми Стагг. Смішна гітара... після залізяк, нейлон ніби сам притискається до ладів )))

Думаю, ти не будеш класику грати, а будеш бринькати "Ізгіб гітари жолтой"?

А я не був би таким категоричним про класику і кантрі. Я вчився на кантрі зі стальними струнами. А потім купив собі кантрі Hohner. А пару років тому подарував приятелю гітару для навчання якраз класичну з нейлоном аж за 350 грн фірми Стагг. Смішна гітара... після залізяк, нейлон ніби сам притискається до ладів )))

Я после нейлона на акустиках металлические струны просто не хаваю вообще, совсем не тот звук

Думаю, ти не будеш класику грати, а будеш бринькати "Ізгіб гітари жолтой"?

Вот в зависимости от того, что он будет играть, то ему и надо.

oversteve.png

Если хочешь именно научиться играть на акустике (т.е. освоить классическую гитару), бери что нить с широким грифом под нейлон, а не кантри вариант, например вот такое http://www.muztorg.ua/cat/details/D000201/

или вариант подешевле http://www.muztorg.ua/cat/details/200448/

Вобщем думаю суть уловил

Я уже учился на классике, только я Хонер брал. Узкий гриф и металические струны меня не пугают. На классике хорошо играть классические произведения и романсы, этого я наигрался вдоволь. Другими словами она для меня была как учебный автомобиль http://www.ps3.in.ua/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Хочу теперь взять для души, но недорогую. Вообщем возвращаюсь к вопросу в первом сообщении. Фендер или Ямаха? http://www.ps3.in.ua/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Изменено пользователем greyfox (смотреть историю редактирования)

взагалі якесь неактуальне питання. ці дві гітари є в магазі, іди послухай. фендер помойму як фірма канєшно краща, імя в неї відоміше. а так треба тільки слухати, на виробництві різні дефекти бувають і не можна просто так сказати вот бери цю гітару лише подивившися на неї в інтрернеті.

imsimoon91.png

Если хочешь играть кавера и дворовые песни то однозначно акустику с железными струнами!! А нейлон в основном для классики)))

32caecd3583c.jpg

Если хочешь играть кавера и дворовые песни то однозначно акустику с железными струнами!! А нейлон в основном для классики)))

Ну я це і мав на увазі, коли говорив про "Ізгіб гітари жолтой"
default/pardon.gif

І так!!!

Викладаю фото і опис мого педалборду.

Одразу хочу сказати, що граю я "в лінію" - в мікшерний пульт, тому перегруз комбіка я не може використовувати (так як його немає).

Перераховую педальки:

1. Boss AC-2 Acoustic Simulator. Окрім того, що педаль емулює звук акустичної гітари (коректно працює тільки зі стратокастерами), вона також є світчем. Коли педаль включена, то звук з неї йде в один канал мікшера. Коли педаль в байпасі - працює інша лінія, до якої приєднані інші педалі. Цю педаль я використовую для гри чогось типу "Yesterday" Бітлз і т.п. Коли потрібен перегружений звук, переключаю її в байпас.

2. DigiTech DF-7 Distortion Factory. Педаль, яка моделює звук 7-ох овер-дісторшн педалей. В цій педалі використовую здебільшого два режима: Boss DS-1 Distortion та Boss MT-2 Metal Zone. Перший - щось схоже на Nirvana. Другий - AC/DC. Ручка гейна - приблизно на 9 годин (цього вистачає, так як звучить ця педаль в іншу, вже підгружену, педаль).

3. Boss FDR-1: Fender '65 Deluxe Reverb. Ця педаль - копія комбіка 65-ого року. В собі має: перегруз, ревербератор і вібрато. Реверб викручений на 10 годин, перегруз - на 11. В такому положенні виходить хороший невеликий овердрайв (типу старого року). Ця педаль у мене працює завжди. Коли перегруз потрібно збульшити - включаю DigiTech DF-7.

4. MXR Micro Chorus. Аналоговий Хорус. З цією педалькою я експерементую: вона стрибає по всьому педалборду (то до перегрузу, то після). В положенні на 9 годин добре звучить з акордами, в положенні на 3 години - з соло.

5. MOEN buffalo preamp/eq/speaker sim. У мене вона служить кабсімом, а також додає гучності, щоб на мікшері не доводилося викручувати гучність на максимум. Ну і трохи прибрав високі частоти.

Изображение

Изменено пользователем H&M (смотреть историю редактирования)

а теперь вопрос - на выходе всей этой линии совсем нет песка и фона?

default/biggrin.gif

Піска майже немає. З сильним перегрузом в Діджитеці бореться сам Діджитек (в ньому два виходи - один в комбік, а один в мікшер). А від піска Босса (а там його мало, так як перегруз не великий) позбавляє Моен з кабсімом.

Для порівняння, пару днів тому грав в Гітарному Домі на якомусь хорошому дорогому комбіку, в чистий канал якого був віткнутий Boss OD-3, так піска було більше ніж у мене.

Колись запишу демку ;)

H&M, хороший педалборд. Інтересно, де саме ти купляв цей хорус?

Ось до речі свою гітарку сфотографував. :lol:

Скрытая информация: Фото
Изображение

H&M, хороший педалборд. Інтересно, де саме ти купляв цей хорус?

Ось до речі свою гітарку сфотографував. :lol:

Красива гітарка
default/drinks.gif

Хорус купував у людини з Києва б.у. - 500 грн. А що?

Дякую!

Просто інтересно. Єдині ефекти, які я би використовував - це хорус, ділей і, можливо, реверб. Тому і хорус заінтересував.

default/pardon.gif

• 3 недели спустя...

Ребята, хочу купить электрогитару для начинающего. Выбрал Washburn WI14. Что скажете о интернет-магазине

?

74536949.jpg

Ребята, хочу купить электрогитару для начинающего. Выбрал Washburn WI14. Что скажете о интернет-магазине

?

Це дуже хороший магазин, ала кілька разів мене підводили, коли через два-три дні після замовлення виявлялося, що такого тавару у них немає.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.