Перейти к содержанию

Weekend Debate: What would you sacrifice in the name of gaming?

Гость PlayStation®

Рекомендуемые сообщения

Гость PlayStation®

Изображение

First things first, apologies for the delay in announcing last week’s winners. Better late than never, here they are: DsonicX, silmorat1, hfred123 and AeonsDead. Congratulations – we’ll be in touch via a PM to your ID on the official forums to arrange delivery of your prizes.

Now, on to this week’s topic. I spent three excruciating hours sat on a broken-down train earlier this week *cue violins* and the only thing that kept me from losing my mind was Soul Sacrifice – legendary designer Keiji Inafune’s hugely enjoyable beast-battling epic for PS Vita. Duly, that’s where today’s debate finds inspiration.

Answer me this: What would you sacrifice for your hobby, and where would you draw the line?

Would you forego hot meals for a week, in return for GTA5? Your daily Starbucks coffee quota for a month for a PS4? Save your train fare and walk to work for The Last of Us? Let me know where your boundaries lie, and what you’ve given up in the past in the name of gaming.

Your prize? A download voucher for Soul Sacrifice, naturally. I’ve got five to give away to the most entertaining responses. Good luck!

Terms & Conditions

http://feeds.feedburner.com/~r/SCEEBlog/~4/OoxSrVItKqk

Читать дальше

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.