Flamersys
Resident Evil Requiem
Думав, що вже трохи перегорів іграми, але ця довела що то тепер просто більшість ігор такі, і я все ще спроможний залипати значно довше ніж потрібно було б.
Для тих хто також на платину йде
Чомусь гайд від PowerPyx цього разу трохи через одне місце зроблений. Особисто я перший раз проходив без хілок на легкій складності зі збором всіх предметів і зі збором крові, після чого вистачило очок на покупку безлімітних набоїв і незламного ножа для грейсГрейс.
Друге проходження з вищезгаданими перками, без збору крові за менше ніж 4 години на стандартному сучасному рівні, і як мені здалося є там моменти які з першого разу, як рекомендує PowerPyx, пройти складнувато було б, особливо без безлімітних набоїв.
Ну і фінальне проходження на безумстві, з безлімітним гранатометом у Леона, для грейсГрейс рекомендую купити в бонусах єдиний пістолет що для неї доступний, допоможе пройти моменти коли револьвер вже відсутній, бонусів вистачить з запасом, я купив все що описане + предмети потрібні для платини ще до фінального проходження. Ну і ніякого спідрану за 3 години там не потрібно, як можна подумати з написаного у згаданому гайді.