Перейти к содержанию

История редактирования

Обратите внимание, что версии старше, чем 30 дней обрезаются и больше не будут отображаться здесь
Flamersys

Flamersys

Resident Evil Requiem :game-plat:

i-played-3-hours-of-resident-evil-requie

Думав, що вже трохи перегорів іграми, але ця довела що то тепер просто більшість ігор такі, і я все ще спроможний залипати значно довше ніж потрібно було б.

Для тих хто також на платину йде

Спойлер

Чомусь гайд від PowerPyx цього разу трохи через одне місце зроблений. Особисто я перший раз проходив без хілок на легкій складності зі збором всіх предметів і зі збором крові, після чого вистачило очок на покупку безлімітних набоїв і незламного ножа для грейсГрейс.

Друге проходження з вищезгаданими перками, без збору крові за менше ніж 4 години на стандартному сучасному рівні, і як мені здалося є там моменти які з першого разу, як рекомендує PowerPyx, пройти складнувато було б, особливо без безлімітних набоїв.

Ну і фінальне проходження на безумстві, з безлімітним гранатометом у Леона, для грейсГрейс рекомендую купити в бонусах єдиний пістолет що для неї доступний, допоможе пройти моменти коли револьвер вже відсутній, бонусів вистачить з запасом, я купив все що описане + предмети потрібні для платини ще до фінального проходження. Ну і ніякого спідрану за 3 години там не потрібно, як можна подумати з написаного у згаданому гайді.

Flamersys

Flamersys

Думав, що вже трохи перегорів іграми, але ця довела що то тепер просто більшість ігор такі, і я все ще спроможний залипати значно довше ніж потрібно було б.

Спойлер

Чомусь гайд від PowerPyx цього разу трохи через одне місце зроблений. Особисто я перший раз проходив без хілок на легкій складності зі збором всіх предметів і зі збором крові, після чого вистачило очок на покупку безлімітних набоїв і незламного ножа для грейс.

Друге проходження з вищезгаданими перками, без збору крові за менше ніж 4 години на стандартному сучасному рівні, і як мені здалося є там моменти які з першого разу, як рекомендує PowerPyx пройти складнувато було б, особливо без безлімітних набоїв.

Ну і фінальне проходження на безумстві, з безлімітним гранатометом у Леона, для грейс рекомендую купити в бонусах єдиний пістолет що для неї доступний, допоможе пройти моменти коли револьвер вже відсутній, бонусів вистачить з запасом, я купив все що описане + предмети потрібні для платини ще до фінального проходження. Ну і ніякого спідрану за 3 години там не потрібно, як можна подумати з написаного у згаданому гайді.

Flamersys

Flamersys

Спойлер

Чомусь гайд від PowerPyx цього разу трохи через одне місце зроблений. Особисто я перший раз проходив без хілок на легкій складності зі збором всіх предметів і зі збором крові, після чого вистачило очок на покупку безлімітних набоїв і незламного ножа для грейс.

Друге проходження з вищезгаданим перкомвищезгаданими перками, без збору крові за менше ніж 4 години на стандартному сучасному рівні, і як мені здалося є там моменти які з першого разу, як рекомендує PowerPyx пройти складнувато було б, особливо без безлімітних набоїв.

Ну і фінальне проходження на безумстві, з безлімітним гранатометом у Леона, для грейс рекомендую купити в бонусах єдиний пістолет що для неї доступний, допоможе пройти моменти коли револьвер вже відсутній. Ну і ніякого спідрану за 3 години там не потрібно, як можна подумати з написаного у згаданому гайді.

Flamersys

Flamersys

Спойлер

Не

Друге проходження з вищезгаданим перком, без збору крові за менше ніж 4 години на стандартному сучасному рівні, і як мені здалося є там моменти які з першого разу, як рекомендує PowerPyx пройти складнувато було б, особливо без безлімітних набоїв.

Ну і фінальне проходження на безумстві, з безлімітним гранатометом у Леона, для грейс рекомендую купити в бонусах єдиний пістолет що для неї доступний, допоможе пройти моменти коли револьвер вже відсутній. Ну і ніякого спідрану за 3 години там не потрібно, як можна подумати з написаного у згаданому гайді.

Flamersys

Flamersys

Resident Evil Requiem :game-plat:

Спойлер

Не 

Друге проходження з вищезгаданим перком, без збору крові за менше ніж 4 години на стандартному сучасному рівні, і як мені здалося є там моменти які з першого разу, як рекомендує PowerPyx пройти складнувато було б, особливо без безлімітних набоїв.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.