Перейти к содержанию

Игровое место участников форума.

spyder

Рекомендуемые сообщения

, фізичні книги мені не гріють душу, так як в книгах просто інфа. Так як я більш практична і раціональна людина, то обираю здобування інфи у цифровому вигляді, сучасні технології дозволяють не тягати з собою кілограми книг. Журнали, вважаю, краще у фізичному вигляді - так краще передається якість поліграфії, ніж неякісно відскановані картинки на екрані.

Щодо ігор на пластикових носіях, то так, вони мені гріють душу, так як деякі зних, можуть мати незвичайні обкладинки (не просто прінти, а прінти фарбою, яка переливається на світлі, наприклад обкладинки Біошоку чи ГТА), також у цифровій версії не може бути стілбука, які мені подобаються. Плюс фізичні версії ігор мають плюшки у вигляді карт місцевості гри, та мануалів у стилі коміксів.

Ще одна перевага гри на диску, що я можу купити/продати/подарувати/дати на деякий час/витягнути з однієї консолі, вставити в іншу без трати часу, у той час, коли цифрова версію буде качатись близько доби, яку я потім не зможу перепродати/дати на деякий час/подарувати і тд.

Ну, я думаю, більше аргументів і не треба.

І чому я взагалі щось намагаюсь донести відвертому тролю, якому все рівно на мою точку зору?.. :think:

GFreemanUKR.png

, душа в інфі з книг

Якщо ж тобі буде гріти душу енциклопедія, то без базару...

Изменено пользователем G.Freeman (смотреть историю редактирования)

GFreemanUKR.png

djava Та не , квартира 6 этаж. Раен у нас в Донецке с видом на тренировочную базу  клуба Шахтер. Сворд у меня бывал, но видать мой стиль ему не подходит.Он еще своего крокодила не показал, ото экзотика реальная.

@G.Freeman, а я обираю книгу - тому що в ній є душа, а в єлектронній книжці душі нема, там лише текст. доречі, електронна книжка, це теж у першу чергу книжка

Изменено пользователем psychopatical (смотреть историю редактирования)

eror 

Изменено пользователем Kingpin (смотреть историю редактирования)

вагинострадания по бумажным книгам и шпило-дискам - это маразм, господа.

я понимаю еще виниловые диски, там хоть аналоговый звук, который >>> цифиря. но что книги, что диски со шпилевом - носители изначально дискретных данных, и цифровой формат у них - благодать, ибо меньше энтропии.

PSN: enormie

обираю книгу - тому що в ній є душа
бумажная книга это останки мертвых деревьев)

отета штука действительно с душой)

надо будет как нибудь купить плейстешн :D

@Kingpin, вот это шкаф епт))) для сушки носков и вялить рыбу?

talo_enio.png

@fierce, вагіностраждянная по книгам я не розумію, так як книга важить у середньому близько мегабайта, її можна скачати підчас ранкової кави і почитати у дорозі.А середня гра зараз важить 10-20 гігабайт, яку треба викачувати майже цілий день. І яких поміститься не так багато на твоїй консолі. Тут приходять до тебе друзі, говорять "давай у МК поганяєм", а ти їм "фак, посони, її качати півдня"...Інтернет ще не доріс до того рівня, щоб можна було витіснити фізичні носії цифрових даних.

Пластикові диски тримають цей форум, якщо б на пс3 була тільки цифрова дистрибуція, то цей форум би не розрісся до таких масштабів. Так як обмін дисками з іграми та заміна носія даних, на якому знаходиться гра, коли геймер підходить до консолі  - це свого роду ретуал, це свого часу почало зближувати геймерів.

GFreemanUKR.png

тю, яб приз бы выиграл  :trollface:  а так...

Изменено пользователем Kingpin (смотреть историю редактирования)

, інет у мене нормуль. А от душа я написав звідки, так як фізичний носій - це ще символ геймерської культури, яка помирає з приходом іос і відра...

Якщо ти не знав, диски для плойки штампуються в Австрії.

GFreemanUKR.png

@G.Freeman, ну почему с торрентов. со стима стабильно 50 мегабит тянет в будние дни (имею ввиду, не когда распродажа). да и во время распродажи в этом году тьфу-тьфу вроде, почти не падал и скорость нормальная 

@djava, ну я ж шуткую. До стіма у мене питань немає, все влаштовує. Я на компі майже не граю. А в стімі ігри для PS3 не купиш.

І вже не хочу далі продовжути обсмоктувати цю тему, так як для мене швидкість серверів псн не є вирішальною фічею чому я обираю диски. Просто диски мені гріють душу, от і все.

Щоб задовольнити свої основні потрeби, ми ж баб порнухою не замінили (ну може хто і замінив)?.. Фізичним зближенням ми ж отримуємо більше задоволення?.. От так само з дисками  :D

Цензура на форумі вражає: слово eби замінює на люби, тому слово потрeби у мене заміняє на потрлюби

GFreemanUKR.png

У меня знакомец один предпочитает только книги на бумаге,ездит на книжный рынок, на барахолках книги покупает. Я ему  говорю, можно ш и в цифре почитать. А он мне отвечает, не тот прикол люблю только переплеты. Так что каждому свое. 

ниче скоро будет как в этом эквилибриуме,книги будут вне закона

Изображение

Изменено пользователем frost_kiev (смотреть историю редактирования)

Nf9GRYw.gif

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.