Перейти к содержанию

Father

Рекомендуемые сообщения

Ви хоча б зробили б вибір мови на форумі, якщо адміни бігають у цій темі.

sirbossa.png"НЕ ПОТОКОМ ШУМНИХ,ГАЛАСЛИВИХ ФРАЗ,А ТИХОЮ, НЕВТОМНОЮ ПРАЦЕЮ ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ"Цу Лу питає Конфуція: «Якщо Повелитель покличе тебе керувати країною, з чого почнеш?» Учитель відповів: «Із реформування мови».

що7

у вас лбюий друже малюнок у пiдiси не встановленно ,для початку :trollface:

talo_enio.png

Нащо вибiр мови? Тут є люди які постійно та всюди спілкуются лише українською. Та не мають жодних проблем. :pardon:

:фазир:

А й насправді до біса та українська мова! Ну а вибір мови, просто як повага до україномовних користувачів от і все.

Изменено пользователем Марьян (смотреть историю редактирования)
sirbossa.png"НЕ ПОТОКОМ ШУМНИХ,ГАЛАСЛИВИХ ФРАЗ,А ТИХОЮ, НЕВТОМНОЮ ПРАЦЕЮ ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ"Цу Лу питає Конфуція: «Якщо Повелитель покличе тебе керувати країною, з чого почнеш?» Учитель відповів: «Із реформування мови».

Я лише хотiв сказати, що ти спокійно можешь спілкуватися українською де забажаешь. У всіх розділах. Проблемою лише є те чи є в тебе на компі українська клавіатура. :pardon:

:фазир:

А й насправді до біса та українська мова! Ну а вибір мови, просто як повага до україномовних користувачів от і все.

усі зауваження та пропозиції можна писати сюди: http://ps4.in.ua/forum/topic/20190-%D1%87%D0%B5%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%BD%D0%B5-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5/

b7fe3fe70985[1].jpg

У мене російської немає, а українська є. Але не про мене мова була, з собою я вже давно вирішив, це так просто думки в голос. Бо на цьому ресурсі я просто як данина і якісь спогади про молодість, а так би я давно вже залишив його. Наразі я залишаю розмову, бо відповідь для мене і так була очевидною. Дякую за увагу і хай щастить.

На відповідь користувача Oskolok "усі зауваження та пропозиції можна писати сюди: http://ps4.in.ua/for...тает-на-форуме/ "

Я колись писав вже у пропозиціях, давно правда це було, але було два рази. на старих версіях. Зараз я тут не часто тому нехай молодь вирішує.

Изменено пользователем Марьян (смотреть историю редактирования)

Панове,коли будемо москалів у Львівському метро нищити?

а хіба вони там є? :die:

b7fe3fe70985[1].jpg

• Посредник

:99f35b427ca0[1]:

Изображение

1217351.png

а хіба воно там є?

В Львові метро побудували, коли ще про Київське мови не було. Тільки вагони забули разом з коліями прокласти. :accepted:

imsimoon91.png

,

а ти не знав?Там найбільше націоналістів фашистів,які шукають нещасних рускагаварящих аби згнущатися з них.

Изменено пользователем XOM9K (смотреть историю редактирования)

хочешь вивчити українську - подорожуй 41-м поїздом з Дніпропетровська :trollface:

• 2 недели спустя...
  • Посредник

ИзображениеЗамовкни і з`їж сало!

Изображение

Изображение

Изменено пользователем okami87 (смотреть историю редактирования)

1217351.png

• Посредник

, Стули пельку клятий москаль! :trollface:

Изображение

1217351.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.