Перейти к содержанию

Titanfall 2 - творці шутера розгнівали фанатів Xbox One


Flamersys

Рекомендуемые сообщения

Представники студії Respawn Entertainment мимоволі розв'язали черговий виток консольної війни між прихильниками Microsoft і Sony, розмістивши з соціальної мережі Twitter фотографію з Titanfall 2 у версії для PlayStation 4. Шутер видавництва Electronic Arts надійде в продаж 28 жовтня 2016 року, він уже відправлений до друку, і автори хотіли похвалитися першим готовим диском. Але замість цього розгорівся справжній скандал, на який в результаті звернули увагу великі ігрові ЗМІ.

Як повідомляє портал Polygon, фотографія з диском для PlayStation 4 обурила власників Xbox One, що поспішили нагадати розробникам, що саме на їх приставці (і PC) зародилася серія, її рекламували за підтримки Microsoft, а отже, було б доречніше викладати в «Твіттері» версію для Xbox One.

iGrWhQc.png

У відповідь автори пояснили, що «зелений диск» Xbox One виглядає не дуже вражаюче, тому вони вирішили сфотографувати готову версію для PlayStation 4. Але цей твіт лише підлив масла у вогонь. Фанати Xbox One побачили в формулюванні образу дизайнерських рішень Microsoft в цілому і звинуватили студію в зраді і «спробі догодити табору PlayStation». Між власниками PlayStation 4 і Xbox One тут же почалася запекла пепепалка із взаємними образами. Прихильники Sony нагадували, що тепер Titanfall є мультиплатформенною франшизою, а любителі американської приставки відповідали, що без Microsoft Respawn Entertainment не досягнула б того, чого змогла за ці роки.

Насправді під «зеленим диском» в середовищі розробників часто мається на увазі носій з готовою грою, що відправляється в друк на завод прямо зі студії. Версія для Xbox One до моменту публікації фотографії видрукувана ще не була, тому Respawn Entertainment вирішила показати фінальний PS4-диск. Однак для середньостатистичного користувача подібні терміни мало що значать (і як виявилося, багато представників преси теж з ними не дуже знайомі), і з урахуванням того, що зелений колір зазвичай асоціюється з Xbox, багато людей вважали ухвалу про «непривабливому зеленому диску» неприйнятним і розлютилися ще сильніше.

Ci2br02.png

Коли ситуація трохи прояснилася, деякі вибачилися за свої жорсткі коментарі. Інші ж пригрозили «помститися» Respawn скасуванням попередніх замовлень Titanfall 2.

  • «Не плачте потім, коли зіткнетеся з поганими продажами на платформі, яка врятувала вас від забуття».
  • «Вам повинно бути соромно за таке. Ображати велику частину гравців не дуже розумно. Удачі з тим, щоб обігнати Call of Duty і Battlefield 1 цієї осені ».

Віддані фанати Xbox вважають, що студія повинна була почекати друку версії для Xbox One і не поспішати з фотографією PS4-диска. Або опублікувати відразу обидва носії на одному знімку.

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

2 минуты назад, Flamersys сказал:

Віддані фанати Xbox вважають, що студія повинна була почекати друку версії для Xbox One і не поспішати з фотографією PS4-диска.

Ох ці віддані на всю голову фанатики :cigar:

6f4518646bbc0b1268d540a5e690f481.png

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Что они кипишуют, разрабы сразу сообщили что вторая часть мультиплатформенной будет, хотя я их (фанатов) понимаю ;)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Спасибо, поорал)

                                          :palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.