Перейти к содержанию

Новости Анонс World of Warships: Legends для PS4 и Xbox One


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Компания Wargaming анонсировала версию World of Warships для PS4 и Xbox One. Разработкой World of Warships: Legends занимается подразделение Wargaming из Санкт-Петербурга, которое отвечает за поддержку РС-версии игры.
 
shipslegend_base.jpg
 
Пока авторы World of Warships: Legends обещают «свежий взгляд на сражения знаменитых боевых кораблей XX века», а также «эксклюзивный контент и новые возможности». Больше подробностей о проекте сообщат в ходе выставки Gamescom 2018, которая состоится в августе этого года
 
В июле этого года начнётся закрытое альфа-тестирование World of Warships: Legends. Релиз игры ожидается в 2019 году.
Изменено пользователем Trigg3r (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Во во во, остановитесь, морские баталии на плойку, как-же я рад.:99f3:

180.gif ❤

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А мне после танков ихние остальные игры не зашли.Очень ждал карточную игру про танки wot generals и ту закрыли . Зато теперь они полезли доить консоли.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Отличная замена танков на корабли, что то новое. Надеюсь владельцы консолей заценят эту игру.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А я по простому, в батлу 5 буду играть :trollface:

                                          :palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Дуже давно чекав цю гру на консолі, гра чудова, зараз на компі маю слабку відеокарту, а на прошці думаю буде  казка. Граю в кораблі ще з бета тесту, в порівнянні з танками гра набагато цікавіша в плані геймплея, ніколи від себе не очікував що награю в неї в рази більше часу ніж в танки й що танки так набриднуть, а кораблі так і залишаться фаново цікавою грою. В кораблях немає всепробиваючої голди, немає сидіння за кущами всю гру, немає арти від якої зненацька може на початку плюха на все хп прилетіти, набагато легше тащити бої в соло і взводом, в грі купа легендарних кораблів, іменних кораблів які реально існували, в грі немає тої великої прірви між левелами як наприклад в танках між 6 і 8, коли ти в низу списка і ніфіга не можеш зробити, в кораблях навіть 4 лвл якби він попадав до 10 зміг би вносити урон, а ще прєміум кораблики частіш за все імбовіше від кораблів які прокачуються, в грі  легше фармити срібло ніж в танках, всі голдові розхідники можна купувати за срібло, не обов’язково купувати прєми, є смисл проходити марафони на прєми бо вони реально хороші, а не так як в танках де на тому ж супер пєршингу або стрляй голдою або звичайними ббшками й нікого не пробивай,  лише танкуй урон поки тебе не завалять... В гри зараз лише два великих мінуси: перший – це фугасний аутизм, більшість людей стріляє фугасами й спалює 300 метрові лінійні кораблі з 200-400 мм стальної броні за 3-5 хвилин…, з цим звісно можна боротись за допомогою перків та грамотною грою але коли тебе фокусить пів команди – згориш ти і твій пердак за пару хвилин..., Скіловані гравці по більшості грають на бронебійних, бо грамотно вицілюючи ними можна знести дофіга хп, якщо не шотнути, але основна масса діточок плює фугасами і що тут поробиш бо фугаси це завжди дамажка… і другий мінус – це Лєста (Петербургська Картошка яка робить гру) в тому що гру казуалять дуже сильно, на початку гра взагалі позиціонувалась як історично відповідна, але в неї добавляють всяку фігню, міняють все від більш менш реальних параметрів кораблів до вводу в гру купи кораблів які наприклад ніколи не існували (наприклад кораблі в гілці радянського союзу більшості з яких навіть в проекті не було, а їхні топи самі імбові в грі по точності й наприклад кораблі Третього Рейху які реально існували й були надточними в них самі косі вийшли + купа всіляких дурниць які портять реалізм, наприклад недавно ввели що лінкор який стріляє стоячи в димовій завісі світиться ледь не через всю карту, й тепер прикривання лінкорів димами для есмінців стало практично неможливим і непотрібним, це сильно вдарило по командну грі, не говорячи вже про реалізм… Думаю управління на консолях буде дуже зручним на геймпаді, бо це не танки де треба вертіти башноьою на 360 градусів постійно, тут вже відстані по 10-20 кілометрів до цілі й на стіку буде зручно, вболіваєм за гру!

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Наиграл в кораблях около 10000 боёв, есть практически все корабли, включая премы. Посмотрим как оно будет играться на ПС4, но особых надежд не возлагаю.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

@DLCB сколько за рекламу заплатили? :trollface:

                                          :palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

11 година тому, Ragnar Lodbrok сказав:

@DLCB сколько за рекламу заплатили? :trollface:

Нєєє… Я б їх не рекламував, я і так в бані на сайті там вже років 2 мабуть, за те що виступав за свободу слова в обговоренні нових патчів, вони тупо видаляли конструктивні коменти незадоволених гравців з купою лайків, модерів головне з часом заборонили дізлайкати, бо збирали трьохзначні цифри з дізлайків, там гірше ніж в СССР Сталінських часів, вбивають багато чим хорошу гру й не дають ветеранам висказатись...

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.