Перейти к содержанию

Новости У Final Fantasy VII Remake динамическое разрешение и стабильный игровой процесс на PS4 и PS4 Pro

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Игроки в восторге от демоверсии Final Fantasy VII Remake, так как разработчики отлично преобразили культовую игру. 

OIsS6vCQz5tkwPxue1Z72pNcO5LMSjougfJcXWDg

Однако также следует отметить, что продукт не только эффектно выглядит, но и очень хорошо работает.

Канал VG Tech сообщает, что на PlayStation 4 и PlayStation 4 Pro в игре Square Enix используется динамическое разрешение. На более производительной модели игра работает в разрешении от 2133x1200 до 2880x1620, а на базовой модели от 1600x900 до 1920x1080. 

В целом игровой процесс плавный. Разработчики уделили внимание производительности и лишь в некоторых сценах можно наблюдать падения частоты кадров ниже 30 к/с.

Естественно, это предварительный анализ демоверсии. Надеемся, что полная версия Final Fantasy VII Remake не будет уступать в качестве.

Final Fantasy VII Remake выходит 10 апреля на PS4.

Изменено пользователем Trigg3r (смотреть историю редактирования)

Бодренько все,чувствуется рука Номуры

Буду покупать,отсутствие рус меня не остановит,хотя до этого думал иначе

35 минут назад, Headstrong сказал:

Бодренько все,чувствуется рука Номуры

Буду покупать,отсутствие рус меня не остановит,хотя до этого думал иначе

там что даже сабов нету?

В ожидании покупки консоли

1 минуту назад, Headstrong сказал:

@minato87 неа

и не планируется даже? На пк она будет? Там бы перевод прикрутили 

@minato87 я даже не знаю,наверное когда-то и будет на народную платформу

Хотя он на википедии написано что на год будет экзом пс4,а 10 апреля 21-го года выйдет на все остальные платформы

@Headstrong Square Enix облюбовало ру сегмент – так что сабы вполне возможны.

Демка агонь яркий и пламенный: прям как на пс1, ток в графене. Мечта, стала явью

Пройшов демку. Висновки:

1. Персонажі намальовані гарно, хоча треба ще подивитись на дівчат, особисто мені витянуте нове личко Айріс не дуже сподобається, можна було зробити більш кругленьке, ближче до оригінала й очі якісь не ті в неї, не такі милі щоб аж зашарітись дивлячись в них, не можу пояснити але мені особисто вона якось нерідною виглядає, не схожою на себе.  Зловив себе на думці що у FF13 Лайтінг якось краще, подинамічніше виглядала, попластичніше та більш ефектно рухалась та стрибала, а тут Клауд що бігає як стовпчик статично, що в бою мало рухів. лише мечем у всі сторони махає, фізика меча зовсім не відчувається, а він у Клауда не самий легенький як ми знаємо, дай йому тут в руки вантажівку замість нього, він навіть і не помітить...
  2. Оточенння виглядає деталізованим, знайомим та любим серцю але не реалістичним, не вистачає ефектів оточення, якось туману, кращого освітлення, частинок у повітрі, лівих обєктів по типу меблів, лише голі плоскі стіни та бочки з ящиками які літають як футбольні мячі. Як на мене то не треба було гнатись за роздільною здатністю, після пс1 все буде виглядати краще, краще б більш атмосферно, душевно, деталізовано та реалістично промалювали світ гри. Щоб відчувалось, що ти потрапив у інший реальний, прекрасний світ, а не просто бігаэш у плоских, квадратних локаціях з драбинками то там, то тут.
  3. Ролики як завжди на висоті, враження псується лише голим, неправдоподібним оточенням але персонажі те дійство все перекривають. В сучасних проектах художні намальовані, з почуттям прекрасного, текстури відійшли на задній план, це трохи псує атмосферність.
  4. Озвучка, поки що лише англійська, голос Клауда не торт але може бути, надіюсь завезуть оригінальну японську озвучку з англійськими сабами як майже завжди і буває. Про російські саби можна лише мріяти, от в Death Strending завезли і саби і озвучку, озвучка там майже не потрібна в силу її якості, а тут нічого не буде, невже у Скворєшніків вже традиція обламувати гравців на цій чудовій грі з локалізацією кожні 20 років.
  5. Бойова система. Екшен бойова система через заклікування однією кнопкою та рідким нажиманням додаткових дій не сильно вражає, быльше переживаєш за оригінальну, покрокову бойову систему, про чіткі, згагоджені дії героїв, в даному екшені це в  деякій мірі втрачається, при тому що треба стрибати, бігати. Екшн бій був би доречнішим якби він хоч виглядав ефектно, а виглядає одноманітно й нереалістично. В оригіналі при покрокових боях вмикались ролики з супер атаками, виглядало куди краще ніж тут в реальному часі.

Особисто по моєму попередному перегляду гра набирає 3+, такий довгострій який робили майже 10 років і якого гравці просять вже 15 років з моменту виходу ps3, можна було зробити набагато краще в плані всього. Мовчу вже про порізаність на шматочки та продаж по фулл прайсу за шматок.

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

2 часа назад, DLCB сказал:
Спойлер

Пройшов демку. Висновки:

1. Персонажі намальовані гарно, хоча треба ще подивитись на дівчат, особисто мені витянуте нове личко ли Айріс не дуже сподобається, можна було зробити більш кругленьке, ближче до оригінала й очі якісь не ті в неї, не такі милі щоб аж зашарітись дивлячись в них, не можу пояснити але мені особисто вона якось нерідною виглядає, не схожою на себе.  Зловив себе на думці що у FF13 Лайтінг якось краще, подинамічніше виглядала, попластичніше та більш ефектно рухалась та стрибала, а тут Клауд що бігає як стовпчик статично, що в бою мало рухів. лише мечем у всі сторони махає, фізика меча зовсім не відчувається, а він у Клауда не самий легенький як ми знаємо, дай йому в руки вантажівку, він навіть і не помітить...
  2. Оточенння виглядає деталізованим знайомим та любим серцю але не реалістичним, не вистачає ефектів оточення, якось туману, кращого освітлення, частинок у повітрі, лівих обєктів по типу меблів, лише голі плоскі стіни та бочки з ящиками які літають як футбольні мячі. Як на мене то не треба було гнатись за роздыльною здатністю, після пс1 все буде виглядати краще, краще б більш душевно, деталізовано та реалістично промалювали світ гри. щоб відчувалось. що ти потрапив у інший реальний, прекрасний світ, а не просто бігаэш у плоских, квадратних локаціях з драбинками то там, то тут.
  3. Ролики як завжди на висоті, враження псується лише голим, неправдоподібним оточенням але персонажі та дійство все перекривають, в сучасних проектах художні намальовані  з почуттям прекрасного текстури відійшли на задній план, це трохи псує атмосферність.
  4. Озвучка, поки що лише англійська, голос Клауда не торт але може бути, надіюсь завезуть оригінальну японську озвучку з англійськими сабами як майже завжди і буває. Про російські саби можна лише мріяти, от в Death Strending завезли і саби і озвучку, озвучка там майже не потрыбна в силу її якості, а тут нічого, невже у Скворєшніків вже традиція обламувати гравців на цій чудовій грі з локалізацією кожні 20 років.
  5. Бойова система. Екшен бойова система через заклікування однією кнопкою та рідким нажиманням додаткових дій не сильно вражає, быльше переживаєш за оригінальну, покрокову бойову систему, про чіткі, згагоджені дії героїв, в даному екшені це в  деякій мірі втрачається, при тому що треба стрибати, бігати. Екшн бій був би доречнішим якби він хоч виглядав ефектно, а виглядає одноманітно й нереалістично. В оригіналі при покрокових боях вмикались ролики з супер атаками, виглядало куди краще ніж тут в реальному часі.

Особисто по моєму попередному перегляду гра набирає 3+, такий довгострій який робили майже 10 років і якого гравці просять вже 15 років з моменту виходу ps3, можна було зробити набагато краще в плані всього. Мовчу вже про порізаність на шматочки та продаж по фулл прайсу за шматок.

Вот это поэма фаната снимаю шляпу.  :1ggaspar:Сам не играл ни в одну финалку. Фильм смотрел Духи внутри только. Хотелось бы попробовать как то. Но ….

Изменено пользователем minato87 (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.