Перейти к содержанию

Новости PS5 в чёрном цвете? Sony пообещала выход специальных версий консоли

Новостник

Рекомендуемые сообщения

5 минут назад, MadWulff сказал:

Ну прошка стоїть)))

стояти то стоїть, але надто не надійно. пс5 хоч і ширша, але й вища, до того ж  решітка вентиляції говорить про те що система охолодження розміщена у верхній частині, значить і центр важкості вище середини, відповідно і перекинути легше.

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

2 хвилини тому, Flamersys сказав:

решітка вентиляції говорить про те що система охолодження розміщена у верхній частині, значить і центр важкості вище середини, відповідно і перекинути легше.

Не готовий я дискутувати, враховуючи повну відсутність інфи. А по тому рендеру, взагалі не зрозуміло як воно ще в живу виглядатиме…

А то соні вже колись в “живу” і корпус пс3 показували без вентиляційних решіток. І дату називала 2005й що б піднастрати майкам

e7d7a85cfc31fba7c444c723a72e44d3.jpg

6 минут назад, MadWulff сказал:

Коро-тче в очікуванні “живих” фото.

а я  хочу щоб і показали як вона в середині зроблена. Відоси розборки вони показували і для звичайної пс4, і для прошки.

Та й МС внутрішності сєрікса оперативно показали

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

Тільки що, Flamersys сказав:

Та й МС внутрішності сєрікса оперативно показали

А до виходу оригінального хбокс вана вони внутрішні частини не показували. В принципі як і соні з пс4. Це вже потім коли вони вийшли їх розібрали. Поправ мене якщо я не правий. Це в цьому поколінні вони вирішили показати.

@MadWulff  ну прошку розібрали не вдовзі після презентації, а стандартну пс4 ближче до виходу.

А взагалі, я не здивуюся якщо готової консолі в показаному дизайні на даний момент не існує.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

А че парится как её ставить-ложить, дизайн слизан с обогревателя  Vitek, а он как известно стоит на полу… синк эбаут ит

:trollface:

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.