Перейти к содержанию

Новости Ещё одна деталь Xbox Series X. Показана упаковка консоли

Новостник

Рекомендуемые сообщения

@DLCB можеш з ним не говорити. Це без шансів. Він любить лише один жанр ігор з надписом Онлі он Плейстейшн

1179680.png

Тільки що, tomaas сказав:

а xbox one x не дасть такого?

Xbox one X не дасть як мінімум 60 фпс та HDR у всіх проектах, хоча сумісність у нього є з попередніми поколіннями, в нього нема апаратного чіпу з штучним інтелектом для таких покращень.

Сравнение Киберпанка на новых консолях, вот где будет основной батл начальных продаж. Мне например паучок и т.п. недо экзы побоку. 

Изменено пользователем mishkakot (смотреть историю редактирования)

11 минут назад, DLCB сказал:

Xbox one X не дасть як мінімум 60 фпс та HDR у всіх проектах, хоча сумісність у нього є з попередніми поколіннями, в нього нема апаратного чіпу з штучним інтелектом для таких покращень.

То есть ты уверен, что RDR2, которую я мечтал пройти на новом поколении, будет однозначно идти в более высоком качестве, чем на моем Xbox One X, включая 4К и 60 FPS, безо всяких пачтей и смарт-деливери? 4К вроде и на обычном моем иксе там поддерживается, а вот 60 FPS — нет. Просто RDR2 не была анонсирована в списке смарт-деливери или в списке игр с улучшениями для нового поколения, поэтому меня немного волнует этот момент. :)

Изменено пользователем Freedom_Champion (смотреть историю редактирования)
Freedom_Champion.png

@DLCB покажи хотя бы одно сравнение игры которая на пс5 работает хуже медленнее чем на новой коробке. Также интересно посмотреть как по обратке на коробке улучшается изображение в старой игре и делает 60 фпс, шдр и 4к. Ты в каждой теме об этом говоришь, судя по всему уже не один десяток часов по обратке наиграл. 

Или ты говоришь обо всем в будущем времени посмотрев рекламу? 

Sir_Swine.png

9 минут назад, DLCB сказал:

ти недоганяєш, нове покоління бокса дасть новий експірієнс для всіх ігор що вже вийшли в 4 к та 60 фпс, на відміну від соньки

ну а я не хочу грати у те що вже пройшов, у мене на те часу немає. Це вже виходить не некстген консоль, а ремастер попереднііх. А я хочу грати у дорогі блокбастери з хорошим сюжетом, геймплеєм, і постановкою, а не інді затички для геймпаса.

12 минут назад, DLCB сказал:

Scorn, Chorus, The Ascent, The Medium, Bright Memory infinity,

во во, індізатички цце я про них

13 минут назад, DLCB сказал:

купа неанонсованих ігор від внутрішніх стідій

судячи по тому що більшіість анонсовваних змогли показати лише пререндери, то чекай тих анонсів ще довго. До того часу Соні покаже ГОВ2, Дейс Ган 2, Павука 2, нову гру Наті дог, і т.д.

На бумажці воно може й круто звучить. Але на ділі покупці бокса будуть місяцями оплачувати підписку заради рідкісних ексів за часту сумнівної якості, і якогось авввна мамонта, обратку майже ніхто не гратиме, бажані новинки мультиплатфоми все одно потрібно буде купувати окремо. А на додачу до цього всього, всі фанати бокса як завжди куплять і плойку.:FuckThat:

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

7 хвилин тому, Freedom_Champion сказав:

То есть ты уверен, что версии RDR2, которую я мечтал пройти на новом поколении, будет однозначно идтии в более высоком качестве, чем на моем Xbox One X, включая 4К и 60 FPS, безо всяких пачтей и смарт-деливери? 4К вроде и на обычном моем иксе там поддерживается, а вот 60 FPS — нет. Просто RDR2 не была анонсирована в списке смарт-деливери или в списке игр с улучшениями для нового поколения,  поэтому меня немного смущает этот момент. :)

Я не впевнений, а Майки та Digital Foundry впевнені. Як на мене це сама класна фішка нового бокса бо я наприклад можу одразу ,за допомогою smart delivery, насолодитись Fallout 4 та Skyrim, купленими наприклад ще на Xbox one в 4к та 60 фпс.

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

1 минуту назад, Flamersys сказал:

На бумажці воно може й круто звучить. Але на ділі покупці бокса будуть місяцями оплачувати підписку заради рідкісних ексів за часту сумнівної якості, і якогось авввна мамонта, обратку майже ніхто не гратиме, бажані новинки мультиплатфоми все одно потрібно буде купувати окремо. А на додачу до цього всього, всі фанати бокса як завжди куплять і плойку.

Ну почему, у меня вот  много купленных еще игр этого поколения, которые я чисто физически еще не успел пройти, но очень бы хотел.

Только что, DLCB сказал:

Я не впевнений, а Майки та Digital Foundry впевнені. Як на мене це сама класна фішка нового бокса бо я наприклад можу одразу ,за допомогою smart delivery, насолодитись Fallout 4 та Skyrim, купленими наприклад ще на Xbox one в 4к та 60 фпс.

С помощью смарт деливери да, но конкретно RDR2 не находится в списке игр, поддерживающих смарт деливери.

Freedom_Champion.png

@DLCB @Flamersys Народ а вам не приходило на думку, що можна мати і бокс і пс5, бо ж на двох платформах є свої плюси, і найбільшу помилку робить той хто приймає хибні рішення через фанатизм.

Связка Xbox з ПС5 це ідеальний варіант.

Взявши бокс на старті, ти зможеш без проблем продати його на 2-3 штуки дешевше через 2-3 роки користування. Чого наприклад не скажеш про нову відеокарту або проц.

Ігри під консолі краще оптимізують в них більш стабільний фпс, і хай графіка не топова, але бокс і коштує вдвічі дешевше ніж якась 3070, і в ціні менше втратить з часом ніж відяха.

для мене соня це годні ексклюзиви, а бокс це велика бібліотека ігор з покращеннями, тиша і компактність, бо  щось я сумніваюсь що пс5 буде тихою.

Мені от цікаво як і @Freedom_Champion чи буде в тому ж рдр2 4к 60 фпс на Series X  

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

6 хвилин тому, asfat сказав:

@DLCB @Flamersys Народ а вам не приходило на думку, що можна мати і бокс і пс5, бо ж на двох платформах є свої плюси, і найбільшу помилку робить той хто приймає хибні рішення через фанатизм.

Взявши бокс на старті, ти зможеш без проблем продати його на 2-3 штуки дешевше через 2-3 роки користування. Чого наприклад не скажеш про нову відеокарту або проц.

Ігри під консолі краще оптимізують в них більш стабільний фпс, і хай графіка не топова, але бокс і коштує вдвічі дешевше ніж якась 3070, і в ціні менше втратить з часом ніж відяха.

для мене соня це годні ексклюзиви, а бокс це велика бібліотека ігор з покращеннями, тиша і компактність, бо  щось я сумніваюсь що пс5 буде тихою.

Мені от цікаво як і @Freedom_Champion чи буде в тому ж рдр2 4к 60 фпс на Series S  

На SerS гра не буде за допомогою GPU одразу  рендиритись в 4к, він просто не поняне, а максимум в 1440p. а там вже якісний апскейл якщо підключений 4к телевізор. За 300 баксів вимагати 4к нативного, то вже перебір трохи, нащо б тоді старша версія була потрібна...

13 минут назад, asfat сказал:

Якщо вже на те пішло, то ідеальний варіант це ПК і ПС5;)

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

@DLCB Ну ось це і є цікаве питання, чи замінить Series S OneX якими будуть переваги і чи будуть вони взагалі.

В попередньому повідомленні не правильно виразився, мав наувазі Series X

2 хвилини тому, asfat сказав:

@DLCB Ну ось це і є цікаве питання, чи замінить Series S OneX якими будуть переваги і чи будуть вони взагалі.

В попередньому повідомленні не правильно виразився, мав наувазі Series X

Якщо брати базову версію, зроблену під залізо One X й логічно подумати, що SerX мінімум в 3 рази потужніший за OneX, то чому він не зможе до цієї непропатченої нічим гри прикрутити замість 30 кадрів 60 та прорахувати промені?

@Flamersys Ідеальний це безспірно, але пк зїдає коштів більше ніж консолі, і втрачає в ціні значно швидше і за потреби перепродати його напряжно. 

зібрати пристойний системник, це можна і пс5 взяти і на здачу Series X або S. 

Пк це більше варіант для тих хто на ньому працює а ігри чисто бонусом.

І не слід забувати про Timed Exclusive западляк, коли той же Spyro, Crash, Gta 5, Rdr 2, Final Fantasy XV, Rise of The Tomb Raider, Batman Arkham Knight на пк вийшли на рік або більше пізніше ніж на консолях.

@DLCB  що SerX буде кращим за OneX це зрозуміло, але більш цікаво чи буде Series S кращим за OneX чи хоча б йому рівнею. Всетаки 2к 60 фпс для нексгену заявлено, а для теперішнього покоління могло б бути і 4к.

@asfat ну так у мене є ПК, тому мені і нафіг не нужон іксбокс ваш:FuckThat:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

1 година тому, asfat сказав:

@Flamersys Ідеальний це безспірно, але пк зїдає коштів більше ніж консолі, і втрачає в ціні значно швидше і за потреби перепродати його напряжно. 

зібрати пристойний системник, це можна і пс5 взяти і на здачу Series X або S. 

Пк це більше варіант для тих хто на ньому працює а ігри чисто бонусом.

І не слід забувати про Timed Exclusive западляк, коли той же Spyro, Crash, Gta 5, Rdr 2, Final Fantasy XV, Rise of The Tomb Raider, Batman Arkham Knight на пк вийшли на рік або більше пізніше ніж на консолях.

@DLCB  що SerX буде кращим за OneX це зрозуміло, але більш цікаво чи буде Series S кращим за OneX чи хоча б йому рівнею. Всетаки 2к 60 фпс для нексгену заявлено, а для теперішнього покоління могло б бути і 4к.

Хотеть не вредно, якщо гру з 360 бокса SerS би потянув, я думаю, то вже то й же RDR2 – не вистачить кінських сил для 60 fps ще й в 4к  ) Digital foundry написали , що у нового бокса продуктивність на 1 tfps більше ніж в старого й порівнювати їх чисто по tfps не коректно, а з цього виходить, що продуктивність OneS або дуже близька до One X або  навіть більша. Скромно прикинемо, що 1 тфпс  нового покоління на 50% потужніший за старого і отримаєм  OneS –  4x1.50=6 OneX. Тому і не дивно, що по заявках майків OneS буде тягнути ігри в 1440p та 60 fps. Ось що вони писали за X:

Данная архитектура пока не применяется ни в одной десктопной видеокарте AMD. Частота 52 вычислительных юнитов зафиксирована на 1825 МГц, мощность составляет 12 терафлопс. Это вдвое больше, чем у Xbox One X на бумаге, но реальная разница в производительности в играх оказалась даже больше, так как новая архитектура обеспечивает «больше игровой производительности на терафлопс».

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

@DLCB rdr 2 з Xbox One X налаштуваннями від digital foundry в 4к тягне моя rx580 з просадками в 3-5 кадрів в містах. А це відеокарта яка в 2017 році вийшла.

Тому я припускаю що Series S теж може запустити його в 4к 30фпс. І мені цікаво чи справдиться це припущення, залишилось чекати не довго.

@Flamersys Ну пк і в мене є, :FuckThat: але відеокарта від червоних без RTX, і проц Xeon. Так що я навіть не знаю що цей “NextGen” мені принесе, вийде Кіберпанк а він без RTX виглядатиме як порти з ПС4 на ПС3 чи взагалі як Modern Warfare 3 на Wii. І стане питання вибору докупляти ССД з RTX відеокартою, чи консоль нову і якщо ще Соні ціну заломить, в додачу до бариг які ще зверху накинуть то доведеться брати на старті покоління Series S, а якщо соні нормальну ціну в 400$ назве і бариги максимум 100$ накинуть зверху то PS5 All Digital народний вибір. 

Звісно якщо ти вже встиг оновити проц на 8-ми ядерник, і поставив собі якусь 2070 super то новий Xbox для тебе справді марне придбання

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

6 минут назад, asfat сказал:

відеокарта від червоних без RTX,

без нього буде не обійтися десь аж в середині нового покоління консолей, як не пізніше

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

@Flamersys Та скоро дізнаємось  що там за покоління попереду, наразі для мене критерієм є РЕ8 і Кіберпанк, по них видно буде, ну і ще не анонсована Forza Horizon 5.

Бо з таких знакових  що вже вийшли, був тільки Control який суттєво так гірше виглядає без rtx.

А взагалі графіка теперішнього покоління мене влаштовує, і найбільше цепляє це якість анімацій, яка просто неймовірно зросла в порівнянні з ерою ПС3

21 час назад, Ropov сказал:

где же минималистичнее , когда у пс5 такая бондура .. я с новой почты на машине везти её буду полюбому .. а майкобокс можно и по улочке прогуляться  

Чего заслуживает бокс, это ехать в багажнике:trollface:

post-788719-1524456097_thumb.jpg

Изменено пользователем kokc (смотреть историю редактирования)

180.gif ❤

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.