Jump to content

Новости Ремейк Demon's Souls не получит поддержку трассировки лучей

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Ранее сообщалось о том, что проект для PS5 будет поддерживать новомодные эффекты, но слова разошлись с реальностью

8p8xmm65APs3SKFQM2TVLx9ziwlPN8pzipT0N4uU[1].jpeg

В разговоре с изданием Level Up творческий директор ремейка Demon's Souls Гавин Мур заявил о том, что проект не будет поддерживать эффекты трассировки лучей. 

«У этого есть цена, как и у любого графического улучшения. Если бы мы добавили трассировку лучей в игру, нам бы пришлось от чего-то отказаться. Время, выделенное на разработку игры, ограничено», - сказал Мур. 

«Когда мы начинали разработку игры, мы не знали о том, что в ней может быть трассировка лучей. Так что данные эффекты не были частью оригинального видения. Мы делали акцент на проработке окружения и персонажей. В игре реализовано освещение и тени в реальном времени», - добавит творческий директор. 

Ремейк Demon's Souls появится на PS5 19 ноября этого года.

Edited by KupcaH (see edit history)

А новостник случайно не из зелёного лагеря?Все время новости о недостатках пс5;)

Ясненько... :trollface:

Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox

27 минут назад, Максим Цвиренко сказал:

А новостник случайно не из зелёного лагеря?Все время новости о недостатках пс5;)

а сложно прочесть что игру изначально разрабатывали БЕЗ RTX?

22 часа назад, Новостник сказал:

«Когда мы начинали разработку игры, мы не знали о том, что в ней может быть трассировка лучей. Так что данные эффекты не были частью оригинального видения.

JakobLM.png

@KupcaH на заборе тоже написано... много чего :accepted:

@KupcaH а на упаковке плейстатион не? :FuckThat:

@KupcaH ну это автоматически WIN :9:

З RTX чи без, гра виглядає просто неймовірно.

Але для чого було говорити що в ній є RTX з самого початку, маркетологи соні починають нагадувати українських політиків під час виборів.:173::russian:

12 години тому, asfat сказав:

соні починають нагадувати українських політиків під час виборів

Головне щоб клієнти соні не були такими лохами як наші виборці. І епоха бідності 30фпс закінчиться

• Like 1
  • +1 1

@MadWulff взагалі дивовижно як вони відображення і освітлення зробили. Я б в житті не подумав що там немає RTX, на редіті наткнувся що в Bluepoint в двіжку є своя технологія для освітлення, аналог Lumen з UE5. 

Чим далі тим краще розкриватиметься платформа, все таки це надзвичайно потужна уніфокована система.

8 ядер 16 потоків з нормальною частотою, 16 Гб надшвидкої памяті,  топова відеокарта, надшвидкий ссд. 400 євро...:degustator:

Як в людей взагалі язик повертається критикувати теперішнє покоління, я надіявся що ціна буде в межах 400-500, але я до кінця не вірив що запхавши всередину таку потужну начинку, вони поставлять цінник нище 600 євро за діджиталку. Це успіх за який я щиро вдячний майкам, те що вони демпінгнули ціну на консолі, викупляють компанії, змусить соні трішки ворушити сракою і випускати більше екзів в рік,

4 хвилини тому, asfat сказав:

я щиро вдячний майкам, те що вони демпінгнули ціну

А є пруфи що пс5 повинна була коштувати більше 500ки?

2 хвилини тому, mishkakot сказав:

Пс5 умеет в трассировку? Есть где посмотреть?

ніби як в новому спайдермені або на крайняк  дмк 5

@MadWulff Ну не можу я повірити що SeriesX і PS5 з самого початку мали коштувати так мало, з їхньою то потужністю, плюс всі ці слухи про ціну в 600-800.

Те як вони довго затягували з анонсом цін. як соні затягували з розкриттям будь яких деталей.

Це все більше схоже на добре зіграну шахову партію, за якою справді цікаво споглядати збоку.

По факту зібрати новий Пк рівня ПС5 обійдеться тільки близько 1000$ навіть якщо економити.

16 хвилин тому, asfat сказав:

Ну не можу я повірити

Ну так самий перший хбокс 2001  теж собівартість в нього була не 300 як і в пс1, пс2 і навіть пс3 яка коштувала 500-600 але собівартість була за 800

Просто це вже не перший раз така “історія” тому не розумію звідки повилазили аналітики які кричали що ціна буде 700:12:

21 хвилину тому, asfat сказав:

зібрати новий Пк рівня ПС5

пк задоволення не з дешевих тут немає чого зрівнювати… Тим більше оптові закупки, контракти і тд. Цеж тобі пс5 не в магазині зібрати по компонентам…

@KupcaH а это что, мы сами придумали, что в соулс будет трассировка ? недавно мне доказывали что како раз в демона завезли некст ген с 4к,60,и ртх... даже в сравнении пс3 пс5 отражение воспринимают как ртх. хотя это немного разные вещи. потом окажется что и стабильных 60 кадров нереально добиться,  так как пришлось бы чем-то пожертвовать. я так понимаю,  срубить бабла за полунекстген, вот чем боятся пожертвовать разработчики.  полунекстген, это я про консоли.  несчастные разработчики и так годами мучаются чтоб выдать качество на убогом железе.  хотя я более чем уверен, тот же ремастер пойдет и на пс4. ну может в 30 кадров. так что тут вопрос железа тоже спорный. то что сейчас выглядит убого в плане детализации, больше зависит и года выпуска, чем от железа. на момент пс3, той детализации было за глаза.

KILLZONE2 уже НЕТ :)

@MadWulff Просто звик піддавати сумнівам всі почуті варіанти розвитку подій, і розцінюю можливість здійснення будь якого з них.

особливо після прочитання Чорного Лебедя Талеба. 

Спойлер

image.thumb.png.5f2b1ead9d3513b02e2862479a3b28a1.png

@komarik та є некст ген, і 4к 60 фпс є, просто не в кожній грі. 

Але навіть якщо ігри будуть виходити з графікою теперішнього покоління, то мене все влаштовує.

Починають зявлятись думки що можливо RTX настигне доля Nvidia Physx, а була  досить крута технологія. правда ексклюзивно для nvidia

Спойлер

Edited by asfat (see edit history)