Перейти к содержанию

Новости Как Cyberpunk 2077 работает в версии 1.05 на PlayStation и Xbox. Патч увеличил разрешение и стабильность

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Критика консольной версии игры продолжается. Против компании готовят судебные иски, акции падают. Неужели с проектом действительно всё плохо? В сети появилось несколько роликов с демонстрацией.

Hxa0OB5ADaaSAkJDqp7uJbmAIPlGhDpq8ohQuRDg[1].jpg

В ночь с пятницы на субботу на консолях вышел патч 1.05, который улучшил состояние игры. 

Блогер ElAnalistaDeBits загрузил пару видеороликов, со сравнением производительности на консолях. Основное внимание уделяется старым моделям, где игра пострадала больше всего.

В случае с PlayStation разрешение увеличилось, что заметно на обычной PS4. Игра уже может показывать 1080p и разрешение в среднем улучшено. Что касается количества кадров в секунду, в некоторые моменты они падают примерно до 20, но в целом увеличились. На PS4 Pro обычно 30 к/с, но в определенные периоды немного падают. На PS5 – 60 к/с, но иногда падают до 55. Качество теней упростилось, а количество NPC осталось прежним.

В случае с Xbox есть интересные улучшения, особенно на слабой Xbox One. Средний fps увеличился с 15 до 25, и теперь игра выглядит похожей на PS4-версию. Исправлены отражения, хотя качество освещения и теней ухудшились. То же наблюдается на Xbox One X и Xbox Series S. Однако прирост существенный.

Круто, но нытики и хайпожоры уже уничтожили компанию которая пыталась сделать комплексную игру с классным сюжетом и усидеть на всех стульях, но не смогла. 

• Нравится 1

Luke72305.png

14 минут назад, Luke сказал:

Круто, но нытики и хайпожоры уже уничтожили компанию которая пыталась сделать комплексную игру с классным сюжетом и усидеть на всех стульях, но не смогла. 

так а разве это не заслуженно?

volkovv89.png

@Luke они ж сами размотали всю эту историю до невероятных масштабов. Некоторые вообще ожидали, что это будет чуть ли не шедевр десятилетия. :lol:

Концертные_хроники-@daaenyth-000000?logo

@Satanic-majestY @volkov89

Есть такое понятие как после релизная поддержка, вместе с фанатами они могли бы сделать игру десятилетия. За примером далеко ходить не нужно NMS и Fallout 76 (последний вообще стал лучше номерных)

А получится как с VTM bloodlines , когда игра была поломана в хлам, но доделывали ее уже не разработчки ,а фанаты. (т.к игра провалилась по продажам, и издатель забил)

Luke72305.png

@Luke к Фоллаут были другие претензии. И ни одна из названых игр не была так расхайплена. Реды сами виноваты в том, что так распиарили игру, что сами не вывезли её сделать))) Если бы игра была не так ожидаема, то все бы просто спокойно ждали патчей. Тут полностью вина на СДПР.

volkovv89.png

насправді вони звісно заслуговують всіх цих "фекалій" в їх сторону, краще було б відкласти гру ще на місяць-два і доробити все до кінця. Або ж випускати гру тільки на свіжі консолі, однак, як ми всі розуміємо є і питання бізнесу (інвесторів), а виробники продукту часто стають заручниками ситуації, адже вони вже не є самі собі господарі, а фактично виконавці :)  

Однак... Буде надзвичайно шкода, якщо компанія розвалиться внаслідок цього і ми вже не побачимо Відьмака 4 в їх виконанні і іншиш ігор.

Так, швидше за все хтось викупить тайтл, проте навряд це зробить якісно, на таких іменитих продуктах легко зрубити швидкі гроші :)

Мені взагалі ця вся історія нагадує якийсь голівудський фільм. Де є персонаж в якого життя йде просто фантастично круто, друзі, гроші, родина - все шикарно. І тут бац, він прострочує кредитний платіж на 2 місяці  і всі вирішують що це зрада їх високоморальних принципів...

Друзі відмовились, родичі руки не подають, сусіди які раніше приходили кожні вихідні на барбекю - поливають двері і поріг гівном, дитину з школи вигнали і цькують всюди :) 

Мені особисто буде дуже шкода, якщо вони розваляться і ми більше не побачимо їх ігор. 

1 час назад, Luke сказал:

они могли бы сделать игру десятилетия

Нормальный такой у тебя кредит доверия к ним, даже после отрезвляющего леща от разрабов не потерялся. Небось ещё и предзаказ им занёс? :lol:

Там даже если все баги пофиксить, то об игре года речи не идёт.

Концертные_хроники-@daaenyth-000000?logo

1 година тому, Luke сказав:

@Satanic-majestY @volkov89

Fallout 76 (последний вообще стал лучше номерных)

та ну нафіг!

недавно в черговий раз спрорбував і знову кинув.

та сама ММО з гріндом і лутом. атмосфера зовсім не відчувається. 

2 години тому, Luke сказав:

Которая питалась обманом заработать бабла. Якби вони показували як виглядає гра на старих консолях, а не тільки на топовом ПК, тоді б ще можна було сказати «ви ж бачили що гра виглядає набагато гірше, чому скаржитесь?», але ж ні, вони випустили лайно і сказали людям «все норм, не переживайте, через 2-3 місяці все буде працювати». Студія яка так чинить, має свого споживача за скот, якому і так сойдет. Який би там не був крутий сюжет, гра повинна працювати, а не по-різному глючіть, це всеодно що купити Порш, але він буде постійно ламатися і весь подряпаний, але на картинці був неймовірний.

2 часа назад, Satanic-majestY сказал:

Нормальный такой у тебя кредит доверия к ним, даже после отрезвляющего леща от разрабов не потерялся. Небось ещё и предзаказ им занёс? :lol:

Да нет, я разочарован. Еще с момента когда показали первый геймплей и стало понятно что игра не киберпанк (классический), а современный (со всеми вытекающими). И ожидания у меня были занижены, и в целом я получил то что и ожидал получить.

Luke72305.png

2 часа назад, Satanic-majestY сказал:

Там даже если все баги пофиксить, то об игре года речи не идёт.

Та это клиника, забей. Много стало одаренных ребят, которые играют в отполированную игру десятилетия, пока основная массу игроков без польских телевизоров разгребает баги, краши и пытается вернуть бабки за обман

Конечно, виноваты юзеры... что за дичь у некоторых в башке творититься это просто...

Изменено пользователем gRapE (смотреть историю редактирования)

Прогрес є, особливо здивував приріст фпс. Реди молодці справді латають гру.:thumb_up:

Цікаво що цей патч на пк принесе

1 година тому, asfat сказав:

Прогрес є, особливо здивував приріст фпс. Реди молодці справді латають гру.:thumb_up:

Цікаво що цей патч на пк принесе

Цікаво працює людській мозок, робиш лайно з 15 фпс, через місяць підіймаєш фпс до 30(мінімум який мав бути спочатку) і от ти вже молодець:) 

@UABOSSUA Нормально працює, вони могли і забити, з відмазками про те що пастген не тягне, тим більше після того як гру з псн видалили. 

30 хвилин тому, asfat сказав:

@UABOSSUA Нормально працює, вони могли і забити, з відмазками про те що пастген не тягне, тим більше після того як гру з псн видалили. 

Ааа, ну раз могли взагалі забити, тоді так, МОЛОДЦІ:) Це всеодно що продали машину без колес і через тиждень по одному колесу видають, ні ну всеодно МОЛОДЦІ, могли ж взагалі колеса не давати👍

@UABOSSUA Гра вийшла не закінченою, це факт.

Ігродев це складна індустрія де не має місця простим відповідям, і чому так сталось ми можемо тільки гадати.

Я думаю втрутились інвестори.

Те що так сталось, це як плювок в обличчя консольщикам

В даній ситуації доцільно просто почекати або пройти гру на пк чи пс5.

Тому порівняння про машину без коліс вважаю не доцільними, як то кажуть понили і хватить, все-таки зараз  можна просто зробити рефанд, і купити гру коли її дороблять та ще й по знижці

а cdpr вже отримали по заслузі, акції впали, велика кількість повернень, втрата довіри ігроспільноти.

2 хвилини тому, asfat сказав:

@UABOSSUA Гра вийшла не закінченою, це факт.

Ігродев це складна індустрія де не має місця простим відповідям, і чому так сталось ми можемо тільки гадати.

Я думаю втрутились інвестори.

Те що так сталось, це як плювок в обличчя консольщикам

В даній ситуації доцільно просто почекати або пройти гру на пк чи пс5.

Тому порівняння про машину без коліс вважаю не доцільними, як то кажуть понили і хватить, все-таки зараз  можна просто зробити рефанд, і купити гру коли її дороблять та ще й по знижці

а cdpr вже отримали по заслузі, акції впали, велика кількість повернень, втрата довіри ігроспільноти.

Я не бажаю Редам дефолту і так вони отримують по заслугам, але я не розумію за що їх можна називати МОЛОДЦІ і чому людям які на 100% мають право обурюватися, кажуть «Понилі і Хватіт» що це означає? Велика ігростудія обдурила мільйони людей, за що справедливо піддалась критиці, якім боком тут «Понилі»🤔 Коли гра буде в гарному стані( як і має бути від ігростудії такого ґатунку), я пройду її, але це вже не змінить той факт що Реди поставилися до своїх споживачів, як до бидла, тіпа і так схавают😕

@UABOSSUA молодці бо менш ніж за місяць викотили 3 патчі, які справді вирішують проблеми. Після 1.05 на пк за 3 години гри я не побачив жодного багу. 
Виглядає наче вони справді дуже стараються відновити довіру.

І на мою думку це похвально.

А так то з усім тобою сказаним я згоден. Доповню тільки що 

cdpr звісно вчинили як козли, і я теж спочатку був дуже злий, але дивлячись на все те що зараз відбувається з компанією, мені їх вже просто дуже жаль, і я хвилююсь щоб вони не втратили незалежність з усім цим сирбором

@Vorben ты пиосто не шаришь) я спустя полтора года зашел и офигел от наворотов.

А че с киберпуком не так,отличная игра. Вы просто поменьше смотрите и читайте))

talo_enio.png

1 година тому, asfat сказав:

@UABOSSUA молодці бо менш ніж за місяць викотили 3 патчі, які справді вирішують проблеми. Після 1.05 на пк за 3 години гри я не побачив жодного багу. 
Виглядає наче вони справді дуже стараються відновити довіру.

І на мою думку це похвально.

А так то з усім тобою сказаним я згоден. Доповню тільки що 

cdpr звісно вчинили як козли, і я теж спочатку був дуже злий, але дивлячись на все те що зараз відбувається з компанією, мені їх вже просто дуже жаль, і я хвилююсь щоб вони не втратили незалежність з усім цим сирбором

Ми ж розуміємо, що у Редів зараз немає іншого вибору крім як пахати 24/7, щоб залатати човен який тоне, вони не можуть забити на гру і сказати що залізо слабке і т д, на цьому залізі вийшли такі неймовірні ігри як RD2; TLOU2; Ghost і т д, тому вони розуміють що ця відмазка не спрацює і якщо не хочуть щоб їх купили за безцінь, потрібно пахать. Я фанат Ведьмака( не тільки гри, а і книг) і особисто мені дуже шкода що Реди так обіс*алися з грою, яку я чекав😕 Сподіваюсь що це буде для них гарним уроком на майбутнє і в них буде це майбутнє, нажаль я не пам’ятаю щоб велика ігростудія так по крупному вс*ралася.

Мы тут переживаем а ига продалась 13 лямовым тиражом , правда наверно трохы возвратов .Но думаю на доработку у них денег хватит ))

shappa567.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.