Перейти к содержанию

Я Купил...

TheDezmen

Рекомендуемые сообщения

@TooMan Так,але скоріше за все це буде не раніше кінця осені 28-го року, наврядчи пс6 вийде у 27-му

• 4 недели спустя...
  • 4 недели спустя...

Перейшов назад до Соні. 

Мої плюси та мінуси в порівнянні з Хбоксом
1. Шум. Не скажу що він такій як був на ПС4, але його чутно. Година гра Кратосом і чутно ледь помітний шум. Вдень похер, але вночі... За Бокс в мене дружина перепитувала чи працює він взагалі. Жодного звуку за всі роки.

2. Не думав що колись так скажу, але геймпад. Щось за два дні ніяк не звикну до нового розташування стіків. Я переживав за за боксівскій колись, звик за пару годин гри. Акум. Здох акум - шукай інший пад чи чекай. (Хоча я довго плювався на живлення Хбокс паду, но такої проблеми не було).

3. Якесь оновлене меню ПС. Це можливо зникне колись, але зараз щось знайти проблема.

4. Підписка порадувала, ігр цікавих багато. Але це плюс/мінус геймпас і проходиться з часом.

5. Дизайн. (це моє враження). Він уйобіщний в порівнянні зі строгою коробкою. Наче пельмень без начинки. Когось заплющило коли він його продумував. 

6. Сукаааа. Qiuck resume. Людині яка за придумала треба пам'ятник ставити.

Це мій перший досвід, продовжую нагляд )))

photo_2025-08-29_13-05-37.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.