Перейти к содержанию

Новости Вийшла Hard West II — покрокова тактика про гонитву за пекельним поїздом на містичному Дикому Заході


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Не встигли шанувальники Weird West вздовж і поперек облазити містичний вестерн, як їм запропонували ще одну гру у схожому сеттингу. На ПК відбувся реліз сіквела покрокової тактики Hard West.

rssImage-ec8fba3afb2dd352cf8eae48d88a16b7.jpeg

Хардкорна гра, в якій змішалися магія та револьвери, розповідає про групу героїв, що націлилися на головний куш у їхньому житті. Головним персонажем став запеклий бандит Джин Картер. Він зі своєю командою планує пограбувати "Примарний потяг", який перевозить купи золота.

Вже на місці злочинці розуміють, що склад недаремно отримав таку назву — будь-хто, хто ступить на борт, виявляється проклятим. Щоб повернути свої безсмертні душі, гурт вирушить на пошуки самого диявола.

Над продовженням працювала нова студія - Ice Code Games. Але, судячи з перших оцінок, їй вдалося гідно впоратися із завданням. Рейтинг на  Metacritic становив 75 балів на базі 11 рецензій. На OpenCritic 83% критиків рекомендують гру, а середня оцінка досягла 78 балів. У  Steam з більш ніж 70 оглядів користувача лише два негативних.

Головним плюсом проекту рецензенти наголошують на системі ланцюжка вбивств «Бравада». Персонаж отримує додатковий хід, якщо йому вдається вбити ціль під час своєї дії. Таким чином Hard West II заохочує агресію та найбільш ефектний і ефективний стиль гри, на відміну від тієї ж XCOM , в якій частіше вигідніше займати оборонну позицію та включати режим Overwatch. Також оглядачі похвалили системи рикошетів та карт, які відкривають нові здібності для героїв.

У недоліки гри записали повторюваний і не найрізноманітніший дизайн локацій та слабкі RPG-елементи. На картах майже немає унікальних об'єктів чи особливостей місцевості, а рольова частина обмежується простими діалогами з напарниками та прокачуванням стосунків із ними.

Hard West II доступна в Steam та GOG з англійською озвучкою та російським текстом.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.