Перейти к содержанию

Новости Пакмен отримає першу повноцінну екранізацію


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Ікона відеоігор, велика і жахлива Pac-Man, отримає першу повнометражну екранізацію більш ніж через 40 років після релізу оригіналу. Про створення фільму з франшизи повідомив The Hollywood Reporter.

rssImage-c8e7296d020937b51d70bc340a7f7fa4.jpeg

За інформацією видання, правовласник Bandai Namco Entertainment домовився про виробництво з Wayfarer Studios. У портфоліо студії є повнометражна драма «У метрі один від одного» та ексклюзив для Disney+ «Хмари».

Автором ідеї виступив Чак Вільямс (Chuck Williams) — засновник Lightbeam Entertainment , найбільш відомий за «Соніком у кіно». До цього він 21 рік працював у Disney на позиціях сценариста, редактора та продюсера над мультфільмами «Красуня і Чудовисько», «Король Лев», «Алладін» та іншими картинами.

На сайті власної компанії Вільямса йдеться, що вона має намір працювати над екранізаціями всесвітньо відомих тайтлів у вигляді фільмів та мультфільмів. Повідомляється, що вже є подібні домовленості з SEGA, Konami та Toei Animation, відповідальною за аніме Devilman (1972–1973), Dragon Ball та One Piece.

Для Пакмена це буде далеко не перша поява на екранах. Вже за два роки після виходу оригінальної гри з'явився дитячий мультсеріал, який продюсували автори «Тома та Джеррі». У 2013-му на Disney XD транслювалася тривимірна багатосерійна адаптація Pac-Man and the Ghostly Adventures. Глядачі кінотеатрів уперше побачили камео величезної жовтої кулі у картині «Пікселі» у 2015 році.

У травні для легендарної Pac-Man навіть записали нову тему на честь 42-річчя. Акцію приурочили до випуску збірки із іграми культової серії.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.