Перейти к содержанию

Новости Глен Скофілд написав про кранчі при розробці The Callisto Protocol, потім видалив твіт і вибачився

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Переробки в ігровій промисловості — тема вкрай делікатна. Коли голова виробництва The Callisto Protocol заявив, що його підлеглі працюють по 12-15 годин шість-сім днів на тиждень, багато хто його не зрозумів. Глену Скофілду (Glen Schofield) довелося видалити твіт і вибачитися перед колегами.

rssImage-1386565eb5b695ab15dee230ba83b044.jpeg

«Я говорю про гру лише під час заходів. Ми працюємо шість-сім днів на тиждень, ніхто нас не змушує. Виснаження, втома, коронавірус, але ми працюємо. Помилки, баги, оптимізація продуктивності. Опрацювання звуку. По 12-15 годин на день. Такий геймінг. Важка праця. Обід, вечеря на роботі. Ти працюєш, бо тобі це подобається».
This is the hidden content, please

Після критики в Мережі Скофілд видалив пост і пояснив свої слова:

"Кожен, хто мене знає, знає, наскільки я захоплений людьми, з якими працюю. Раніше я написав у Twitter, як пишаюся зусиллями та годинами, витраченими командою. Це було неправильно. Ми цінуємо пристрасть та креативність, а не довгі години роботи. Я вибачаюсь у команди."

Глен Скофілд

Повз скандал не зміг пройти відеоігровий журналіст Джейсон Шрайєр (Jason Schraier). Він назвав слова керівника Striking Distance Studios "прямим визначенням культури кранчів" і закликав його співробітників анонімно розповісти про переробки в компанії.

The Callisto Protocol планується до релізу 2 грудня на ПК, PlayStation та Xbox.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.