Перейти к содержанию

Новости Рік стане наступним бійцем MultiVersus


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Поява в MultiVersus шаленого вченого Ріка Санчеза з «Ріка та Морті» анонсували ще в липні, проте реліз постійно відкладався. Нарешті First Player Games наважилася випустити персонажа – про це команда повідомила у відповідному тизері.

rssImage-a09d4e730f7dff3335950ea09c5a40bd.jpeg

На відео знято бій Чудо-жінки з Оленепсом. Їхню сутичку перериває знайомий портал, з якого з'являється Містер Місікс і приймає фатальний удар на себе. Слідом за прибульцями, що хлинули з телепорту, виходить Рік. Чи стане заклик Місікс його коронним прийомом, невідомо. На сайті гри вказаний лише клас персонажа - маг (далекий бій).

Тізер підтверджує, що саме Рік стане наступним новачком MultiVersus. Проте розробники не сказали, коли він приєднається до ростера. Якщо вірити гейм-директору Тоні Хюїню (Tony Huynh), вихід героя відбудеться дуже скоро. Можливо, студія дме на воду, щоб не повторилася історія з Гізмо, його появу перенесли майже відразу після анонсу дати релізу.

Нагадаємо, до виходу також готуються Чорний Адам та Страйп із «Гремлінів» 1984-го. Якщо вірити витоку, MultiVersus може отримати ще цілу купу героїв, включаючи Скубі-Ду, Дейєнеріс і Джокера.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.