Перейти к содержанию

Новости ПК та мобільні пристрої цікавлять Sony все більше


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Тенденції сучасного ринку розваг диктують свої правила, до яких його учасники повинні пристосовуватися. У тому числі і Sony, яка все сильніше повертається у бік нових платформ.

rssImage-102478ad0a1dbbb729c3c24eaef048f6.jpeg

Компанія, яка будує свою модель на основі великих одиночних ігор, поглядає у бік ігор-сервісів, а також активно переносить свої ексклюзиви на ПК. Нагадаємо, для допомоги з онлайн-проектами Sony придбала Bungie, творців серії Destiny, а для портування цифрових розваг на народну платформу компанія розширює каталог студій.

Якщо вірити главі PlayStation Studios Хермену Хюльсту (Hermen Hulst), корпорація продовжить вкладати гроші у згадані раніше області:

"Ми, безумовно, розглядаємо можливість подальших інвестицій у галузі, які розширять нашу присутність на ПК, мобільних пристроях та у сфері ігор-сервісів."

This is the hidden content, please

Крім того, нещодавно Sony купила частину акцій FromSoftware, відповідальної за Elden Ring, Bloodborne та серію Dark Souls. За словами Хюльста, в подібних угодах Sony в першу чергу зацікавлена в галузі розробки ігор. "Також не виключено, що PlayStation Productions досліджуватиме й інші можливості",  - підкреслив керівник, натякаючи на співпрацю за межами виробництва ігор.

Швидше за все, йдеться про створення фільмів і серіалів — зараз кіностудія займається шоу Horizon Zero Dawn і God of War, а також повнометражною картиною Gran Turismo. Раніше світло побачила екранізація Uncharted під назвою "Анчартед: На картах не значиться" , а в 2023 відбудеться прем'єра телеадаптації The Last of Us.

This is the hidden content, please

Експерти вважають, що Sony нарощує свою присутність на інших платформах через те, що не може задовольнити попит на PlayStation 5 через проблеми з постачанням комплектуючих.

"Якщо Sony вдасться повторити той же трюк, що вона зробила з одиночними пригодами, але вже з розрахованими на багато користувачів проектами на різних платформах, включаючи ПК, консолі і, можливо, телефони, - ситуація різко зміниться."

Серкан Тото (Serkan Toto), засновник консалтингової агенції Kantan Games.

Раніше анонімні джерела поділилися, що Sony має намір випустити два мільйони шоломів PlayStation VR2 до березня 2023-го. Для нього вже розробляють ексклюзивні ігри, включаючи спін-офф Horizon Call of the Mountain.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.