Перейти к содержанию

Новости Продовження Cyberpunk 2077, три «Відьмаки» та нова франшиза — над чим працює CDPR


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

CD Projekt RED оголосила, що працює над п'ятьма іграми - однією за Cyberpunk 2077, трьома за The Witcher і однією по новій франшизі.

rssImage-7e68621f620ceecde4abf4b286fe3106.jpeg

Ось вони (назви - кодові):

  • Orion — гра у світі Cyberpunk 2077, яка «розвиватиме франшизу далі і продовжить використовувати потенціал всесвіту темного майбутнього». За розробку відповідає CDPR North America – нова студія у Бостоні, США.
  • Polaris  - AAA-RPG по The Witcher, що започаткує нову трилогію, решта якої вийдуть протягом шести років після релізу першої. Проект знаходиться на стадії попереднього провадження.
  • Canis Majoris - повноцінна RPG по "Відьмаку". Розвага не відноситься до саги, яка починається з Polaris. Розробкою займеться зовнішня студія, яку очолюють досвідчені девелопери, які робили попередні ігри серії.
  • Sirius — гра The Witcher від студії The Molasses Flood, відомої по The Flame in the Flood і Drake Hollow. У виробництві допомагає CDPR. Проект, орієнтований на широку аудиторію, відрізнятиметься від минулих ігор з франшизи, поєднуючи мультиплеєр та сюжетну кампанію з квестами.
  • Hadar - гра від  CDPR по новому всесвіту. Створюється з нуля з кінця 2021-го і знаходиться на «найраніших стадіях творчого процесу». Тобто до розробки справа ще не дійшла — поки що закладається основа для сеттингу.
Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.