Перейти к содержанию

Новости Середня оцінка Overwatch 2 на 10 балів нижча, ніж у оригіналу. Черги у грі досягають 30 тисяч людей

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Саме до запуску раннього доступу Overwatch 2 преса опублікувала рецензії на гру: середній бал досяг 81 на Metacritic і 78 на OpenCritic — приблизно на 10 балів нижче, ніж у першій частині. Гравці ж, не чекаючи на огляди, ламанулися у фритуплейний шутер: у Мережі почали з'являтися скріншоти з чергами в 30 тисяч чоловік на вході в лобі.

rssImage-ef70e49388be22fde240a5916117abc1.jpeg

Журналісти встигли випробувати сіквел упродовж тижня до релізу. Оглядач Game Informer (9/10) зазначив, що "Overwatch 2 не перевертає формулу так, як ви могли б очікувати від довгоочікуваного номерного продовження":

"Але завдяки точковим покращенням гра, на яку я витратив понад тисячу годин з 2016 року, еволюціонувала у всьому. Можливо, мені ніколи не вдасться повторити чарівний досвід перших кількох років у Overwatch, але Overwatch 2 — це великий крок до відновлення віри у франшизу, і я думаю, що настав час витратити ще кілька сотень годин на мій улюблений командний шутер."

Брайан Ші (Brian Shea)

Рецензенти зійшлися на думці, що скорочення числа гравців до 10 — ключова зміна франшизи, яка сильно струсила мету і позбавила її зайвих щитів. Танк тепер лише один, і на нього покладається велика відповідальність:

"Він повинен очолити команду і прийняти на себе основний урон, паралельно захищаючи ще й мету. У моїх матчах найчастіше обирали Райнхардта як єдиного з доступних життєздатних танків. <…> Грати за D.Va мені тепер ніяково, тому що тепер, коли я відлітаю на неоново-рожевому хутрі за Роковою Вдовою, то залишаю команду без захисту. <…> Простіше кажучи, багато танків, як і раніше, створені для Overwatch минулого, а не для Overwatch сьогодення."

Кореспондент IGN (8/10) Саймон Карді (Simon Cardy)

Не оминули й нову систему монетизації. Майкла МакВертора (Michael McWhertor) з Polygon (без оцінки) дратує думка про те, що гравці напевно вважатимуть різницю - скільки грошей їм довелося б витратити на лутбокс або на бойовий перепустку, щоб відкрити контент:

"Монетизація Overwatch на лутбоксах мала свої проблеми: витрачати $10, по суті, на слот-машину і іноді отримувати мізерні нагороди було важко. Але непереборний упор на гринд при виконанні списку завдань бойового пропуску щодня, тиждень і сезон робить мене більш цинічним, ніж хотілося б. Хоча я говорю про продовження моєї улюбленої гри, в яку не переставав грати."

Як давня фанатка першої частини Лорен Берджін (Lauren Bergin) із PCGamesN (6/10) залишилася розчарована продовженням. Вона покладає великі надії на сюжетні місії, які обіцяють випустити пізніше, а поки що PvP-частина здається трохи підтягнутою версією оригіналу:

"Overwatch 2 у її нинішньому стані непогана, але й не хороша. Покращений інтерфейс у вигляді пінгів і таблиці під час матчу і бойовий пропуск, що з'явився, ставлять його в один ряд з конкурентами, такими як Apex Legends і Valorant. Поява Кирико додає такої необхідної гостроти до давно забутої ролі підтримки. Однак, крім цього, мало що змінилося."

Overwatch 2  доступна на ПК, PlayStation, Xbox та Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.