Перейти к содержанию

Новости Microsoft розповіла про вигоди злиття з ActiBlizz: гравцям обіцяють більше ігор і на PlayStation


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Microsoft відкрила на своєму сайті окрему сторінку з перерахуванням переваг для гравців, розробників та індустрії після поглинання Activision Blizzard. На думку компанії, в результаті асортимент ігор стане набагато ширшим і на більшій кількості платформ.

rssImage-858a6d3533fe12995d1c6905c4fd5e58.jpeg

Окремо згадується PlayStation як пристрій, на якому також виходитимуть проекти ActiBlizz. Також реверанс у бік японських конкурентів «зелені» роблять у «плюсах для галузі»: «Зростання конкуренції у традиційному геймінгу, де Sony та Nintendo залишаться найбільшими учасниками ринку».

This is the hidden content, please

"Можливість вибирати, де і як грати, робить ігри доступнішими і веде до створення більших і динамічніших спільнот гравців. Вибір однаково важливий для розробників. Розробникам вигідно мати різноманітність шляхів дистрибуції та бізнес-моделей для своїх ігор. Вибір відкриває можливості для інновацій та дозволяє індустрії зростати."

Розділ Xbox Філ Спенсер (Phil Spencer)

ЗМІ вважають, що таким чином компанія намагається переконати громадськість і насамперед антимонопольні органи різних країн, що угода на $68,7 млрд не призведе до домінуючого становища Microsoft на ринку. Наприклад, британська влада стурбована тим, що до рук «майків» потрапить така велика франшиза, як Call of Duty. Останнім терміном закінчення розслідування злиття в Сполученому Королівстві було встановлено 1 березня 2023 року.

Sony в той же час явно не погоджується з позицією прямого конкурента. Пропозиція Microsoft залишити Call of Duty ще на кілька років на консолях PlayStation Джим Раян (Jim Ryan) назвав неадекватною. Також, за інформацією ЗМІ, топ-менеджер особисто літав до штаб-квартири Євросоюзу в Брюсселі, щоб висловити свої побоювання щодо поглинання Activision Blizzard.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.