Перейти к содержанию

Новости Про майбутнє Crusader Kings III: новий сезонний абонемент, механіки для кочівників і не лише


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Для Crusader Kings II автори з Paradox Interactive випустили вагон доповнень та розширень. Схоже, на третю частину очікує такий самий обсяг пострілізного контенту. Про свої плани розвитку триквела девелопери розповіли в новому блозі.

rssImage-6560422abd943584b27b1a3896844007.jpeg

За словами Олександра Ольтнера (Alexander Oltner), гейм-директора Crusader Kings III , завжди знайдуться речі, які можна покращити. Щоб все у грі допомагало користувачам створювати захоплюючі історії, команда намагається забезпечити стабільний потік контенту та реагує на відгуки геймерів.

This is the hidden content, please

Paradox розглядає можливість зайнятися такими матеріалами:

  • Студія має намір випустити ще один сезонний пропуск, схожий на той, що включений до Crusader Kings III Royal Edition. До нього увійшли доповнення Royal Court і два менші розширення — Fate of Iberia і Northern Lords. Глава зазначає, що формулу для майбутньої перепустки можуть змінити.
  • Поки що рано говорити про деталі майбутнього DLC, але  Ольтнер сказав, що воно зосередиться на рольовій складовій гри та зміцнить зв'язок між картою та персонажем.
"Для ясності тема доповнення не зустрічалася в інших частинах Crusader Kings. На даний момент ми не займаємося торгівлею, механіками імперій та Візантії, кочівниками чи чимось подібним."

Олександр Ольтнер

This is the hidden content, please

  • Майбутні оновлення та доповнення внесуть більше систем у гру. Для цього Paradox найняла більше програмістів.
  • Наступні набори зосередяться не лише на регіонах, а й на інших аспектах проекту, щоб урізноманітнити геймплей. Популярні області Європи та слов'янські землі можуть отримати власні розширення. Щодо контенту Візантії, керівник вважає, що всі задуми скоріше помістять у повноцінному доповненні, а не у скромному наборі.
  • Запас ідей від розробників настільки великий, що його вистачить на роки, поділився Ольтнер. За його словами, команда розглядає можливість додати до триквелу торгові республіки, механіки імперій, покращену систему законів та релігії, більше особливостей для кочівників та кланів, контент для гри на пізніх етапах та багато іншого.

Нагадаємо, Crusader Kings III доступна на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series. Останнє на разі доповнення під назвою Friends and Foes вийшло 8 вересня і представило більше взаємодій імператора з придворними і подіями.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.