Перейти к содержанию

Новости Витік: скріншоти з нової Need for Speed


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

На сайті японського магазину Neowing з'явилася сторінка Need for Speed Unbound – наступної частини серії. Там виявили зображення з гонки та подробиці про неї, які частково збігаються з минулими витоками.

rssImage-55356b45bf5f05aa6bd22211c00ad24b.jpeg

Про що йдеться на сторінці:

"Побийте рекорди, перехитріть поліцейських та змагайтеся у щотижневих кваліфікаціях до головного змагання з вуличних перегонів у Гранд-Лейкшорі. Заповніть гараж тюнінгованими машинами, створіть свій візуальний стиль і запаліть саундтреком вулиці з усіх куточків світу."
This is the hidden content, please

This is the hidden content, please

This is the hidden content, please

This is the hidden content, please

This is the hidden content, please

 

Також сказано, що нова Need for Speed поєднує реалістичні автомобілі з мультяшними ефектами на кшталт графіті. Візуальний стиль підкріплюється хіп-хоп-саундтреком, у тому числі від репера A$AP Rocky.

Крім того, за попереднє замовлення покладаються ефекти при водінні, номерний знак, банер, наклейки та $150 тисяч для мультиплеєра.

Майбутню Need for Speed презентують вже сьогодні, 6 жовтня, о 18:00. За даними журналіста Тома Хендерсона (Tom Henderson), реліз відбудеться 2 грудня - ця дата вказана на сайті Neowing.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

На жаль сучасні девелопери замість того зоб випускати якісну гру все частіше влаштовують танці на кладовищі, намагаючись оживити мерців. От чому не розробити якийсь оригінальний концепт, щось сучасне й динамічне, з новими механіками, бадьоре й свіже.

Грав у цю серію ще з NFS 2 на шкільних компах і це було незабутньо. Потім туди встановили 3-й, та 4-й NFSки які підтримували split screen і то буле просто божественно. Ми грали допоки не руки не відвалювались від болю у зап'ясті, а на подушках пальців лишалися вм'ятини від клавіш. Ганятись за один одним було просто відвал башки. А ще можна було локально поганятись, ото були часи. І в цій серії було багацько крутих частин, але останнім часом все що виходило було не кращої якості. З гри яка диктувала тренди славетний NFS скотився у самокопіювання. Останнє оригінальне що запам'яталось був NFS The Run. Оригінально, аркадно та й у дусі серії. Ще крутим був Hot Pursuit 2010, але якою б ламповою вона не була, то є ремейк. Починаючи з райвлс все пішло кудись не туди. 

Я вже навіть не разраховую на щось путнє. На жаль. RIP NFS. 

iH8xjWrnZOMyR.gif
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.