Перейти к содержанию

Новости Дебютний трейлер Need for Speed ​​Unbound - з репером A$AP Rocky [додано подробиці]

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Electronic Arts і  Criterion Games трохи раніше обіцяного опублікували перший трейлер гонки Need for Speed Unbound.

rssImage-fc7852920dfdcfa4485240931cd9bed1.png

Головне

Опис ролика:

"Змагайтеся на час, перехитріть поліцейських і беріть участь у щотижневих кваліфікаціях, щоб дістатися The Grand — головного змагання з вуличних перегонів у Лейкшорі. Укомплектуйте свій гараж тюнінгованими автомобілями та запаліть вулиці своїм стилем, ексклюзивними прикрасами та яскравим саундтреком з усіх куточків світу."

Як і говорили чутки, гра поєднує реалістичні оточення та автомобілі з мультяшними персонажами та ефектами.

This is the hidden content, please

Що буде

• Сюжетна кампанія та розрахований на багато користувачів режим.
  • Найреалістичніші машини в серії.
  • Нові механіки прискорення та уникнення поліції.
  • Сотні декоративних елементів, включаючи предмети від законодавців світу моди, обтяжки та деталі для автомобілів та переможні пози.
  • Двигун Frostbite.
  • Роздільна здатність 4K і 60 кадрів в секунду на консолях.

Особливості ПК-версії

• Сумісність із HDR10.
  • Підтримка VRR (змінної частоти оновлення), що забезпечує більш плавне та цільне зображення без розривів.
  • Підтримка технології DLSS, яка дозволяє підвищити частоту кадрів та роздільну здатність.
  • Частота симуляції вдвічі вища, ніж у  NFS Heat .

Дата релізу та платформи

Need for Speed Unbound вийде 2 грудня на ПК (SteamEGSOrigin), PlayStation 5 і Xbox Series. Передплатники EA Play Pro зможуть розпочати гру на кілька днів раніше, 29 листопада. 

Замовлення

Для покупки є два видання — стандартне і Palace. За замовлення будь-якого з них ви отримаєте внутрішньоігрові предмети:

• Ефект водіння.
  • Номерний знак.
  • Банер та липучку.
  • $150 тисяч для мультиплеєра.

Вміст видання Palace

• Чотири модифіковані автомобілі, один з яких - Golf GTI.
  • Ефекти водіння.
  • Номерний знак і наклейки Mashman.
  • Ексклюзивна поза та банер.
  • Ексклюзивний набір одягу із 20 предметів.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Не дивлячись на мою палку любов до Айсап Рокі мурах по тілу від трейлера не пішло, до них було як казала моя бабця "як до Києва рачки..."
Вже так давно не виходило щось дійсно вартого уваги, що навіть в темі ніхто коментів не лишає. А були часи, часи коли нову частину чекав наче новий рік, наче свято, наче літо а тобі 12 років і ось ось школа закінчиться і ти поринеш у це з головою і нічого не буде існувати, лише ти та гра. Я пам'ятаю як я очманіло чекав на не найкращий у світі НФС Карбон і як я в нього пірнув як у я льодяний басейн після гарячого карпатського чану і не міг відірватись годин 6 поспіль. А від новинок електронік артс тягне обніматись з білою фарфоровою ємністю. На жаль. Але, знову ж таки, це й не найгірше що я бачив. Та невже досі хтось робить на їх обіцянки передзамовлення. Щось не віриться. Ну що ж, побачим що вони з того зліплять. І знову ж таки як бабця казала "Зима спросить..." А вона вже близько.

iH8xjWrnZOMyR.gif

EA убила столько хороших серий и игр в целом, что ей уже нет доверия. Постоянно вваливают тонну бабла на рекламу игр, а в разработку самих игр уже остатки, походу, так как постоянно обсыраются. Ролик выглядит красиво, интересно, а вот как будет играться, это уже другой вопрос. Минимум последних пять частей НФС это просто хлам.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.