Перейти к содержанию

Новости «Мені запропонували копійки» — Хелена Тейлор зізналася, чому не озвучила Байонетту у триквелі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

PlatinumGames офіційно заявила, що Байонетту у третій частині Bayonetta озвучує вже Дженніфер Хейл (Jennifer Hale), а не Хелена Тейлор (Hellena Taylor). Остання все ж таки зважилася порушити підписку про нерозголошення і назвала справжню причину, чому фанати не почують відьму у її виконанні.

rssImage-d8ae6819c954761e6517bb18eeb2dac3.jpeg

Тейлор ще у вересні 2021 року натякала, що не озвучуватиме Байонетту в триквелі. Вже тоді актриса хотіла розповісти шанувальникам всю правду, але була пов'язана з договором про нерозголошення. Більше це її не зупиняє.

15 жовтня Тейлор записала кілька відео зі зверненням до спільноти. Вони пояснює, що франшиза Bayonetta принесла її творцям величезні гроші, але виділяти акторам справедливу оплату праці вони не хочуть. Хелена наголосила, що витратила понад 7 років, щоб навчитися добре робити свою справу.

"Скільки ж, на їхню думку, це все коштує? Скільки вони запропонували мені за роботу? Підсумковий оффер на озвучку всієї гри – 4 000 доларів. Це пряма образа мене, витраченого мною часу на відточення майстерності та всього того, що я дала цій грі та фанатам. <…> Все, що я просила, — це гідна заробітна плата."

This is the hidden content, please

У спробі достукатися до розробників актриса написала гейм-директору PlatinumGames Хідекі Камії (Hideki Kamiya). Той відповів, що високо цінує її внесок у гру, і що шанувальники хочуть почути саме Хелену в ролі Байонетти. Але це практично не вплинуло на ситуацію.

"Їм вистачило нахабства сказати, що я була зайнята. Вони «не змогли поэднувати роботу з розкладом Тейлор». У мене було повно вільного часу."

Тейлор закликала бойкотувати Bayonetta 3. Вона радить спрямувати кошти на благодійність, а не витрачати їх на цей проект.

"Я розумію, що кожен сам для себе вирішує, чи бойкотувати Bayonetta 3. Знайдуться ті, хто не робитиме це, — і це нормально. Але якщо вам не байдуже, кому шкодять подібні фінансові рішення, я закликаю вас до бойкоту цієї гри.
Швидше за все, вони спробують зробити спін-офф про Жанну. Його також не купуйте."

This is the hidden content, please

Актриса записала це звернення на знак солідарності з людьми по всьому світу, чия праця не оплачується належним чином. За словами Тейлор , вона на власному досвіді відчула, що це може впливати на душевне здоров'я.

"У мене була депресія та тривожний розлад через те, що я боялася одного разу опинитися на вулиці. Це так лякало, що мене відвідували суїцидальні думки.
Я не боюся NDA! Я навіть не можу дозволити собі машину. Що вони мені зроблять? Заберуть мій одяг? Удачі їм."

Додаток. Хідекі Камія вже відреагував на слова Тейлор і назвав їх брехнею.

Bayonetta 3 випустять 28 жовтня на Nintendo Switch. Нагадаємо, керівник проекту повідомив, що відмова від послуг Хелени Тейлор сталася через обставини, що «перетинаються».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.