Перейти к содержанию

Новости Новий голос Байонетти закликала помиритися зі своєю попередницею і Platinum Games

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Дженніфер Хейл (Jennifer Hale) випустила заяву на тему конфлікту між Хеленою Тейлор (Hellena Taylor) та Platinum Games щодо оплати за роль Байонетти у триквелі. Змінниця Тейлор постаралася підтримати обидві сторони.

rssImage-c3538f0e81a52d1a5eaea2d0a3b0a67e.jpeg

"Щодо Bayonetta 3. Як давній член спільноти акторів озвучення, я підтримую право кожного актора на хорошу оплату і послідовно виступаю за це протягом багатьох років. Будь-хто, хто знає мене чи стежить за моєю кар'єрою, знає, що я дуже поважаю своїх товаришів, і я прихильник усіх членів спільноти. Я під NDA і не маю права говорити про цю ситуацію. Моя репутація каже сама за себе. Я щиро прошу всіх пам'ятати, що ця гра була створена цілою командою працьовитих, відданих справі людей, і я сподіваюся, що всі будуть неупереджено ставитись до їхньої праці. Зрештою, я сподіваюся, що всі учасники зможуть вирішити свої розбіжності мирним та поважним чином. З любов'ю та повагою до всіх вас, Дженніфер Хейл ."

Скандал між розробниками та голосом Байонетти у перших двох іграх розгорівся, за твердженням самої Хелен і Тейлор (Hellena Taylor), через гроші. Довгий час актриса мовчала про недостатній, на її думку, гонорар, через угоду про нерозголошення. Тепер вона закликає гравців до бойкоту триквела. Глава студії Хідекі Камія (Hideki Kamiya) у свою чергу звинуватив Тейлор у брехні.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.