Перейти к содержанию

Новости Продюсер Yakuza: Like a Dragon назвав аніме One Piece головним джерелом натхнення під час розробки

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Голова студії Ryu Ga Gotoku та продюсер Yakuza: Like a Dragon зізнався, що герої гри засновані на команді піратів «Солом'яного капелюха» з популярного аніме One Piece. Масаесі Йокояма (Masayoshi Yokoyama) в інтерв'ю Crunchyroll поділився, що багато думав про серіал під час написання сценарію.

rssImage-6ba6e0d4fcc04ecda8b050d728a42e91.jpeg

"Я ніколи по-справжньому не говорив про це раніше, так що я не впевнений, чи варто мені говорити про це зараз, але  One Piece дуже надихнув мене на Yakuza: Like a Dragon. Для мене Ітібан — це, насправді, Луффі. А навколо нього Зоро, Нами та інші члени команди. Партія героїв в анімі так сильно займала мої думки під час написання, що дуже вплинула."

This is the hidden content, please

Команда піратів «Солом'яного капелюха» з One Piece. У центрі в капелюсі і зі шрамом на грудях — Луффі, праворуч від нього одноокий мечник із зеленим волоссям — Зоро, руда дівчина в купальнику зліва — Нами.  
"Якщо я правильно пам'ятаю, навіть підзаголовок для сьомої частини був чимось на зразок «Життя – це пригода», з ключовим словом «пригода». Тут неважко помітити вплив One Piece. Це не офіційна заява, але у моєму власному серці Yakuza: Like a Dragon була, по суті, моєю ідеальною версією того, чим могла б стати Yakuza: One Piece. Ось як я отримав натхнення на гру!"

Поки Йокояма мріє про власну гру з One Piece, 13 січня 2023 року має відбутися реліз JRPG за мотивами аніме. Гра буде доступна на ПК, Xbox Series та PlayStation.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.