Перейти к содержанию

Новости Спочатку за озвучку Bayonetta 3 Хелене Тейлор запропонували $10 000, а не $4 000

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Після гучної серії відеозвернень від Хелени Тейлор (Hellena Taylor) публіка розділилася на два табори — тих, хто став на її бік, і тих, хто їй не повірив. У новій черзі твітів актриса уточнила причини відмови від озвучення Bayonetta 3.

rssImage-c8a547f1361b6996fbcb2f0df22414d8.jpeg

Деякі користувачі, включаючи гейм-директора PlatinumGames Хідекі Камію (Hideki Kamiya), звинуватили Тейлор у брехні. «Відчуваю необхідність захистити себе та свою репутацію в індустрії», — написала вона у вступі до розповіді.

Як виявилося, спочатку за всю роботу PlatinumGames все ж таки запропонувала Тейлор більшу суму — $10 тисяч, а не згадані актрисою $4 тисячі. Цей чек не влаштував Хелену, тому вона звернулася до Камії, сподіваючись, що він, як творча людина, зрозуміє її обурення. Тоді студія накинула додаткові $5 тисячі за роль Байонетти.

This is the hidden content, please

Підсумкова сума $15 тисяч все ще не задовольнила Тейлор, тому вона відмовилася від роботи над Bayonetta 3. «Не забувайте, йдеться про франшизу вартістю $450 мільйонів без урахування мерчендайзу», — підкреслила вона, але не уточнила, звідки взяла такі дані.

Через 11 місяців PlatinumGames знову звернулася до актриси. Судячи з формулювання, їй запропонували ті $4 тисячі за другорядну роль з меншим обсягом фраз.

This is the hidden content, please

Крім того, Тейлор спростувала низку інших заяв:

"Не було жодних «інтенсивних переговорів». Також мені розповіли про абсурдну вигадку, мовляв, я запросила $250 тисяч. Я командний гравець. Все, чого я хотіла, це гідна оплата праці, яка відповідає моєму внеску в цю гру.
За першу частину мені заплатили малу суму в £3 тисячі і трохи більше за другу. Я хотіла озвучувати [Байонетту]. Я викликала інтерес до проекту з того часу, коли завела твіттер у 2011 році."

Bayonetta 3 вийде на Nintendo Switch вже 28 жовтня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.