Перейти к содержанию

Новости «Найбільша з великих стратегій» — преса про Victoria 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Журналісти тепло зустріли економічну стратегію про період із 1836 року до XX століття Victoria 3. Гра Paradox набрала 82 бали на OpenCritic (16 оглядів) та 84 – на Metacritic (16 оглядів).

rssImage-08f6dfe88550bbfbfaf067343a37ff5f.jpeg

Рецензенти зазначили, що стратегія стала дружелюбнішою до новачків. Це все ще «електронна таблиця», але тепер одна з кращих: інтерфейс став красивішим і простішим, а підказки допомагають зрозуміти, як працюють механіки. Однак не всі погодилися з цією точкою зору:

"Кожне завдання призводило до появи безлічі підказок, панелей, вкладок і значків, що у мене мало не почалася мігрень від потоку інформації. Знову ж таки, навіть будучи знайомим з іншими іграми від того ж розробника, я все одно відчував себе спантеличеним і збентеженим."

Джейсон Родрігез (Jason Rodriguez) з  PCInvasion (6,5/10)

Райан Томас Бемсі ( Ryan Thomas Bamsey) з The Gamer (4/5) запевнив, що гравці зможуть за кілька годин у Victoria 3 вивчити основи економічної теорії та розібратися, як працюють ринки:

"Ще кілька годин, і ви керуватимете тарифами на мікрорівні як професіонал, роздавати ембарго як шоколадні цукерки на Хелловін, і проклинатимите свій торговий флот просто за те, що він недостатньо великий, щоб впоратися з вашою монетною імперією. Контроль над ланцюжками поставок, мабуть, є найважливішим механізмом вивчення, та її освоєння до майстернього рівня приносить велике задоволення."
"Я відчув непідробне захоплення, коли вперше підняв валовий внутрішній продукт до бажаного рівня і коли кілька тижнів поспіль безробіття знижувалося, а мої ринки зростали. Мої досягнення не применшило навіть те, що я все втратив за кілька хвилин, коли підтримав не той бік у війні за торгові шляхи. Я вимкнув екран «Гра закінчена» з новонабутим розумінням тонкощів гри, вибрав іншу націю і почав все спочатку."

Мік Фрейзер (Mick Fraser) з God is a Geek (9/10)

Найбільше у грі змінилася механіка війни. Тепер контроль над військами знаходиться в руках генералів та адміралів, яких призначає гравець. Кожен воєначальник має особливості, які позначаються його ефективності.

"Вперше я по дурниці призначив генерала оборони на фронт наступу, і він одразу ж був знищений, незважаючи на чисельну перевагу. Упс. Потім у мене вийшло краще, але майте на увазі, що цей аспект потрібно ретельно вивчити, інакше таких помилок не уникнути."

Ентоні Марзано (Anthony Marzano) з  Destructoid (9,5/10)

Автор IGN (8/10) резюмувала, що у  Victoria 3 зустрічається дивна поведінка ІІ, а спірна бойова система видається незавершеною. Однак все це не завадило їй грати у стратегію до світанку кілька разів протягом останніх тижнів:

"Victoria 3  це така гра, яка затягує мене і не відпускає. Неважливо, чи намагаюся я перетворити Гаваї на анархо-комуністичну утопію, чи зробити Афганістан центром світової економіки, монополізувавши торгівлю опіумом."

Ліана Хафер (Leana Hafer)

Victoria 3 вийде на ПК у Steam 25 жовтня. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.