Jump to content

Новости Джордж Мартін не грав у Elden Ring, тому що боїться надто сильно захопитися нею

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Світ Elden Ring створювали у партнерстві з автором «Ігри престолів» Джорджем Р.Р. Мартіном (George RR Martin). В ефірі передачі The Late Show він зізнався, що так і не пограв у витвір FromSoftware, тому що йому необхідно дописати книгу.

rssImage-5f37fc4351b455b31db61d20a6cf012f.jpeg

«Я не грав у Elden Ring, тому що, здається, люди хочуть отримати „Вітра зими“. А мене дуже легко чимось захопити»,  – посміхнувся письменник. Він зізнався, що цифрові розваги дуже затягують його:

"Давним-давно я грав у такі ігри, як Railroad Tycoon, Master of Orion і Homeworld - мене просто засмоктував туди. Минали тижні і навіть місяці, а я продовжував сидіти у своєму червоному фланелевому халаті, повторюючи «ще одну гру, ще одну гру». Я мушу змиритися, що більше так не можу. Це мене просто прикінчить."

This is the hidden content, please

Також Мартін розповів про співпрацю з FromSoftware. Розробники звернулися до нього із пропозицією створити світ Elden Ring. "Дія гри відбувається в теперішньому, а моїм завданням було придумати, що такого там сталося близько п'яти тисяч років тому, через що "зараз" виглядає так погано", - пояснив Мартін . Він написав історію, створив персонажів, прописав їх мотивації та здібності. Хоча автор і не грав у Elden Ring, він називає її найкрасивішим проектом з тих, що коли-небудь бачив.

Якщо ви чекаєте продовження історії Семи Королівств,  Мартін має для вас хороші новини. У тому ж інтерв'ю він поділився, що "Вітра зими" дописані на 75%.

Edited by Трейдер (see edit history)