Перейти к содержанию

Новости Генрі Кавіл залишить "Відьмака" після третього сезону - роль перейде Ліаму Хемсворту

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Щось закінчується, щось починається — знайома для кожного шанувальника серії «Відьмак» фраза. Тепер вона належить і до акторського складу серіалу. Netflix оголосила, що виконавець ролі Геральта Генрі Кавілл (Henry Cavill) йде з шоу.

rssImage-8107d91886d2bed380968544a7649fe7.jpeg

Третій сезон The Witcher ще не вийшов, а його вже продовжили на четвертий, проте будуть зміни. У четвертому сезоні Білого Вовка зіграє Ліам Хемсворт (Liam Hemsworth), який відзначився такими ролями, як Гейл із «Голодних ігор» та Джейк Моррісон із «Дня незалежності: Відродження».

This is the hidden content, please

Кавіл, який грав відьмака протягом трьох сезонів, опублікував у соціальних мережах наступне послання:

"Мій шлях як Геральт з Рівії був повний чудовиськ і пригод, але, на жаль, в четвертому сезоні я складу свій медальйон і мечі. Замість мене роль Білого Вовка виконає неймовірний Ліам Хемсворт. Як і у випадку з найбільшим літературним персонажем, я передаю естафету з благоговінням перед часом, проведеним у втіленні Геральта. Я сповнений ентузіазму побачити, як Ліам зіграє цього чарівного та складного персонажа."

Хемсворт, у свою чергу, поділився радістю від нової пригоди, зазначивши внесок свого попередника:

"Як шанувальник «Відьмака» я просто в захваті від можливості зіграти Геральта з Рівії. Генрі Кавіл був неймовірний у цій ролі, і для мене велика честь, що він передає мені кермо і дозволяє взяти в руки мечі Білого Вовка для наступного розділу його пригод. Генрі, я твій давній фанат і завжди надихався тим, що ти привніс до улюбленого персонажа. Ймовірно, мені буде нелегко виправдати очікування, але я по-справжньому радий стати частиною світу «Відьмака»."

Причину, через яку Кавілл вирішив попрощатися з роллю, не називають. Швидше за все, це пов'язано з тим, що актора знову запросили зіграти Супермена у кіновсесвіті DC. Не виключено, що зйомкам у серіалі просто не знайшлося місця в оновленому розкладі.

Заміна виконавця головної ролі шоу боляче вдарила по фанатах. Користувачі поділилися емоціями та жартами у соціальних мережах:

"А Кавіл звалив (кек) з «Відьмака», тому що його повернули на [роль] Супермена, чи тому що він нарешті подивився серіал?"

Filinovplace в твіттері

"Генрі Кавіл залишить роль відьмака через конфлікт у розкладі з «Вархаммером»."

IWoskis у твіттері

"Невже вони не могли вибрати хоча б дилфа на роль Геральта? Було так важко, чи що?"

yencirilla у твіттері

"Це що, виходить, Вільгефорц так сильно наваляв Геральту, що той приходить до тями в Брокилоні зовсім іншою людиною?"

renfriscreyden у твіттері

Не обійшлося і без мемов:

Ти знову зіграєш Супермена? Так. Якою ціною? Геральт.

Я Ліаму Хемсворту: «Ви носили перуки?»

Єнніфер після того, як побачила, що Геральт більше не гарячий.

Шанувальники не забули і слова колишнього сценариста серіалу про те, що деякі його колеги терпіти не могли оригінальні книги та ігри. ЗМІ писали, як Кавіл відстоював книжковий образ свого героя і був готовий грати його цілих сім сезонів. "Генрі Кавілл довгі роки боровся з шоураннерами і, схоже, він нарешті здався", - пише користувач з ніком, що cursedhat.

Приквел The Witcher: Blood Origin побачить світ 25 грудня, а третій сезон «Відьмака» випустять улітку 2023-го.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Интересно как это будет выглядеть на экране. Чисто визуально кажется что он заметно меньше. Типа похудеет после 3 сезона?))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.