Перейти к содержанию

Новости Юсеф Фарес — про успіх It Takes Two, сцену зі слоном та нову гру

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Вже 4 листопада на Nintendo Switch вийде It Takes Two - останній зараз витвір Юсефа Фареса (Josef Fares) та його студії Hazelight. З цієї нагоди сайт Video Games Chronicle поспілкувався з харизматичним гейм-дизайнером. Далі читайте найцікавіші цитати.

rssImage-6573f32c8f37edf23c6498dc8d806c39.jpeg

Про версію для Switch

"Чесно кажучи, мене здивувало те, як добре працює гра. Багато хто забуває, що в It Takes Two через режим розділеного екрана все рендерується двічі."

Про улюблену сцену It Takes Two

"Як не дивно, зазвичай я не граю в ігри, над якими працював. Ми так зайняті наступною грою ... Не можу назвати тільки один рівень, але я все ще згадую [It Takes Two] і думаю: "О ... енна гра"."

Про епізод зі слоном

Обережно: далі – спойлери до It Takes Two та  A Way Out!

Спойлер

В одному з розділів It Takes Two протагоністи Коді і Мей вбивають іграшкову слониху, що ожила. І не просто вбивають, а заздалегідь відривають їй частини тіла! Фарес , втім, не вважає епізод шокуючим:

"Сказати по правді, спочатку ця сцена була ще гіршою. Я багато вирізав. Але я, як і раніше, думаю, що ця сцена в сюжеті на своєму місці. У A Way Out був епізод, де гравці катували людину купою способів, і всім було начхати. А тут раптом усі збожеволіли через слоника.

Думаю, багато хто не зрозумів чорний гумор епізоду зі слоном, але ця сцена все одно в списку тих, якими я пишаюся найбільше. <…> Спочатку вона була набагато страшнішою і жорстокішою — не лише зовні, а й у плані музики, реакції Мей і Коді. Нам довелося зробити сцену менш тяжкою.

Але мені вона завжди здавалася смішною. Знаю, що дехто сприйняв сцену дуже емоційно, але для мене вона кумедна. Думаю, дехто теж зрозумів гумор."

Той епізод. Перед переглядом краще одразу запишіться на прийом до психотерапевта!

Про успіх ігор Hazelight

Останні проекти студії – A Way Out та It Takes Two – розраховані на гру удвох: одиночний режим не передбачено. На думку Фареса , саме акцент на спільному проходженні зробив ігри хітами:

"Крутих кооперативних ігор замало. У тому числі, тому люди хочуть грати разом. З продажу It Takes Two ми, звичайно, бачимо, що жанр дуже популярний. Тут не можна грати одному, та інших таких ігор немає. A Way Out була першою подібною грою. Ми досі щодня отримуємо листи від шанувальників. Це класно.

Різниця між зйомкою кіно та розробкою ігор полягає в тому, що гравці куди активніше і набагато довше виявляють інтерес. [It Takes Two] навіть не гра-сервіс, не якась Destiny, де розробники постійно розважають співтовариство, проте вона живе, про неї пам'ятають."

Про наступний проект

Hazelight вже працює над новою грою, але до анонсу справа поки не дійшла - є лише фото із сесії захоплення рухів. З проектом все гаразд, запевнив бос Hazelight:

"Ми робимо успіхи, але попереду ще багато роботи. Ми явно рухаємось у правильному напрямку. Гра буде ... крутою. <…> Готуйся, чел, я йду. Не сумнівайся, ця гра зірве тобі дах."

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Топовій грі топові продажі. Шкода що сучасний гейм дев приділяє так мало уваги іграшкам на двох.

iH8xjWrnZOMyR.gif

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.