Перейти к содержанию

Новости Керувати новою трилогією «Відьмака» стане глава з анімації The Witcher 3 та Cyberpunk 2077

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

CD Projekt розпланувала виробництво різних «Відьмаків» на роки вперед. Одна з цих ігор започаткує наступну трилогію. Тепер у саги є керівник - ним став Себастьян Калемба (Sebastian Kalemba), голова з анімації в СD Projekt RED.

rssImage-3eef118d10c808b210ca354c5f4f8375.jpeg

Про це фахівець написав у своєму твіттері, а також оновив профіль на LinkedIn.

"Новини про кар'єру: я став геймдиректором нової трилогії «Відьмака». З того часу, як я приєднався до CD Projekt RED, я вірю, що немає нічого неможливого, і я тут для того, щоб піднімати планку, створюючи нові світи та розповідаючи історії, які викликають емоції. Я пишаюся тим, що працюю в CDPR з такою талановитою та захопленою своєю справою командою."

Себастьян Калемба

This is the hidden content, please

Раніше Калемба виступав як аніматор у польській Platige Image і працював над персонажами у третьому «Відьмаку» . Пізніше він приєднався до CDPR для роботи над додатками The Witcher 3 на позиції провідного аніматора. Незабаром він зростав до голови відділу анімації і займався Cyberpunk 2077. На даний момент Калемба присвятив CDPR вже вісім років свого життя.

Про нову гру у відьмачій серії поки що відомо мало. Її випустять не раніше 2025 року і, як і інші частини нової трилогії, поставлять на рейки Unreal Engine 5.

Також у розробці знаходиться оновлена версія The Witcher 3. Генеральний директор CD Projekt Адам Кічинський (Adam Kiciński) підтвердив, що її  реліз відбудеться до кінця 2022 року.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.