Перейти к содержанию

Новости 10 хвилин битви з босом-кулею в Atomic Heart

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Весь листопад сайт IGN ексклюзивно розповідатиме деталі про Atomic Heart. Один з перших матеріалів — 10-хвилинна битва з Єжихою, яка є величезною кулею, що катається по арені на кшталт Соніка.

rssImage-dc1ada72ba67555389637c6e2e967be0.jpeg

Опис боса з фанатської «віки»:

"Гірський розвідувальний робот. Здатний долати пересічену територію зі складним рельєфом. Доставляється у вказаний район за допомогою вантажних безпілотних літальних апаратів типу «Джміль». Робот збирає ґрунт та рослини в маловивчених гірських районах Радянського Союзу і може залишатися в автономному режимі протягом багатьох тижнів завдяки внутрішньому мініатюрному ядерному реактору."

Для гравця з ролика бій закінчується невдало - після загибелі з'являється чорний екран з великим червоним написом «ПОМЕР».

Atomic Heart стартує 21 лютого 2023-го на ПК (Steam), PlayStation та Xbox. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Нормальный босс! Буду играть!

Изменено пользователем brutal999 (смотреть историю редактирования)
  • Нравится 1

Andreybrutal999.png

@Emmerich каеш...этож не батон из сталкера 2:macro_wink:

talo_enio.png

@Emmerich @Bodex @NightWolfUA Все взрослые мужики, ну какое отношение имеет одно к другому? Это больше похоже на переобувание.Я вот в игру поиграть хочу, потому что это выглядит как качественный продукт,посмотрим конечно но все же.Неважно кто сделал, хоть туземцы из Африки.Я позиционирую игры как искусство.Хватит мне одного киберпанка на релизе от знаменитой именитой студии. 

• Смутило 1
  • Trollface 1

15 минут назад, Bodex сказал:

@Максим Цвиренко не збираюсь розводити тут срач, але ти максимально не правий. В певній мірі заздрю твоїй розумово обмеженій думці. 

Щодня помирають українці, а ти за гру думаєш від тих, хто спонсорує ці вбивства. Я вже мовчу, що чи не всі розробники схалюють те що робиться зараз в Україні. 

Все, закрываем ,чтобы не разводить срач.

Guest
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.