Перейти к содержанию

Новости Історія всьому голова — критики про середньовічний детектив Pentiment від Obsidian

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Obsidian Entertainment , як і раніше, тримає планку — середньовічний детектив Pentiment від авторів Fallout: New Vegas та Pillars of Eternity отримав 87/100 на Metacritic (ПК-версія) та 86/100 на OpenCritic.

rssImage-003495da2cd0c4d84ac2412c3fe6297b.png

Нижче висновки з трьох рецензій – з високою, середньою та низькою оцінками в рамках опублікованих оглядів.

IGN — 10/10

"Захоплююча пригодницька гра на 15–20 годин, хроніка маленького містечка та його мешканців у неспокійні часи, благоговійне оспівування найдрібніших подробиць пізнього Середньовіччя та дотепна детективна історія, в якій важко знайти прямі відповіді. Pentiment  – справжній діамант. Усі мої скарги досить незначні, і я з нетерпінням чекаю на можливість пограти ще хоча б раз чи два, щоб дослідити непройдені шляхи. Гра ніколи не страждає через свою простоту, відсутність битв або традиційних головоломок, оскільки з головою занурює в чудовий комплексний світ і змушує хотіти дізнатися про його народ і минуле все, що можна. Сказати про Pentiment більше нема чого, крім того, що я навряд чи можу рекомендувати гру ще сильніше."

Леана Хафер (Leana Hafer)

Shacknews — 8/10

"Ігри на кшталт Pentiment виходять нечасто. Найкращі розробники, до яких належить і Obsidian Entertainment , зазвичай кидають подібні невеликі проекти на етапі створення концепції. Переважна більшість ігор з визначними історіями зазвичай просять гравців вбити когось, вирішити головоломки або зробити щось ще, щоб не занудьгувати. Натомість Pentiment спирається на ручну роботу, автентичність та діалоги з вибором, вважаючи, що таємничого вбивства достатньо для залучення гравців. Незважаючи на дрібні недоліки, Pentiment процвітає у своєму прагненні, створюючи прекрасну драму про цілу епоху з напрочуд оригінальною подачею."

Нік Тан (Nick Tan)

GameSpot — 6/10

"Pentiment намагається бути чимось середнім між підручником з історії та історичною белетристикою, не приділяючи достатньої уваги ні історичній точності, ні сюжету. Це негативно позначається на смаку, послаблюючи спогади про гру, за винятком історій окремих персонажів. Я, як і раніше, маю слабкість до мудрої Ілюмінати та її розмов з Андреасом про літературу та релігію. Також я відчуваю батьківську прихильність до юної селянки, яка виросла на моїх очах. Спостерігати за тим, як розгортається життя персонажів, - це оповідальна насолода, яка посилюється творчим використанням різних шрифтів для кращої передачі соціального стану або освіти людини. Однак найкращі моменти Pentiment займають надто мало часу, що шкодить грі загалом."

Джордан Ремі (Jordan Ramée)

Pentiment вийде вже завтра, 15 листопада, на ПК (Steam, Microsoft Store) та Xbox, а також у Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.