Перейти к содержанию

Новости Можливо, Sony Santa Monica працює над кількома проектами

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

God of War: Ragnarök тріумфально вирушила до релізу. Однак спокій студії Sony Santa Monica тільки сниться – роботи у неї навалом.

rssImage-ab9bd4c61e77047a55e85d5f73453679.jpeg

В інтерв'ю LA Times творчий керівник God of War (2018) Корі Барлог (Cory Barlog) заявив, що підрозділ у Санта-Моніці зайнятий «безлічю різних справ».

Втім, не факт, що команда працює над кількома власними іграми. Як варіант, Sony Santa Monica може виступати другим розробником: раніше вона вже допомагала створювати сторонні проекти - наприклад, Journey від thatgamecompany і The Unfinished Swan від Giant Sparrow.

У тій же бесіді з LA Times директор Ragnarök Ерік Вільямс (Eric Williams) зізнався, що з радістю й надалі працював над серією God of War.

"Пам'ятаю, я спілкувався з кимось з іншої ігрової компанії. Вони хотіли, щоб я перейшов до них. Мені сказали: Ти що, хочеш, щоб тебе все життя знали як чувака, який робить God of War? І отак вони розраховували мене переманити? Взагалі, так, хочу."

Нагадаємо, новий «Бог війни» доступний на PlayStation 4 і 5. Реліз на ПК якщо і відбудеться, то не раніше, ніж наступного листопада.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.