Перейти к содержанию

Новости Розробницю God of War: Ragnarök не вказали в титрах через невідповідність «мінімальному критерію»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Джессіка Мао (Jessica Mao), яка працювала в Sony Santa Monica під час виробництва God of War: Ragnarök, поділилася , що її не згадали в титрах. За словами дівчини, щоб увічнити своє ім'я у грі, необхідно пройти за «мінімальним критерієм».

rssImage-7d5ec7bfca1fd778cef40ef7fa1e9c5d.jpeg

Мао працювала над God of War: Ragnarök як композитор-стажер з травня по серпень 2021-го. Вона займалася аранжуванням, монтажем і зведенням музичного супроводу для двох сцен з початку гри — погоні розлюченої Фрей за Кратосом і Атреєм, а також битви з Тором. У черзі твітів вона докладно розповіла про свій внесок у звучання екшену.

Однак після релізу на дівчину чекав неприємний сюрприз — її імені не виявилося в титрах, а додати його патчем не вийде.

"Мені сказали, щоб моє ім'я потрапило до титрів, моя участь у створенні гри повинна відповідати «мінімальному критерію». І я все ще не розумію, що це за такий критерій. Ця звістка мене розчарувала і збентежила - нікому б не захотіла пройти через подібне.
Девелопери, будь ласка, відзначайте працю ВСІХ, хто працює над проектом. Це цілком логічно."

Джессіка Мао

Коментар під тредом Мао залишив Шон Лавалль (Sean LaValle), провідний аудіодизайнер Sony Santa Monica. Він згоден, що необхідно віддавати належне кожному співробітнику, і пообіцяв розібратися в тому, що сталося: «Вже може бути пізно, але я обов'язково уточню цей момент».

God of War: Ragnarök вже доступна на PlayStation 4 і 5. Поки що в грі немає фоторежиму - його обіцяли додати пізніше. Однак умілець зміг розблокувати незавершену версію інструменту.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.