Перейти к содержанию

Новости Стабільність WH40K: Darktide далека від ідеалу, але автори обіцяють виправити все до релізу


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Геймери, що оформили попереднє замовлення, вже майже тиждень грають у «бету» Warhammer 40,000: Darktide. Поки що технічний стан проекту залишає бажати кращого, але фахівці Fatshark посилено працюють над ним. Напередодні вийшов новий патч із виправленнями.

rssImage-0c7ad24e43f83fbd889d3723730a4b32.jpeg

Девелоперів вразила кількість користувачів, які приєдналися до гри у ранньому доступі. Команда розраховує отримати багато відгуків, щоб відшліфувати нерівності та підготується до повноцінного запуску WH40K: Darktide. «Ми зважилися провести закриту „бету“, щоб продовжити покращувати екшен. У якихось областях ми досягли успіху, але в інших все ж таки відстаємо»,  — пишуть розробники в блозі.

У свіжому патчі 1.0.7 Fatshark виправила помилки у ключових областях - матчмейкінгу, онлайн-з'єднанні, продуктивності та стабільності. Також було переглянуто баланс та з'явилися нові функції. Наприклад, у хабі можна зустріти перукаря-хірурга, який пропонує повернутися на екран кастомізації персонажа та змінити його зовнішність.

02418.buWMftE.thumb.jpeg.5775285fa873a4d6844e1fe9b7e32dbd.jpeg

Незважаючи на те, що команда розібралася з частиною проблем, все ще може зустрічатися цілий перелік багів, пов'язаних із зависанням графічних процесорів. "Відбувається набагато більше вильотів, ніж ми розраховували",  - зізнаються девелопери. Також триває робота над оптимізацією та трасуванням променів.

"Ми знаходимося на правильному шляху, щоб до релізу у нас вийшла стабільна гра. Великий внесок у це роблять геймери, які надають необхідні дані для вирішення спливаючих проблем."

Ранній доступ до Warhammer 40,000: Darktide триватиме до 29 листопада, а вже 30 листопада відбудеться повноцінний запуск на ПК (Steam, Microsoft Store). На Xbox Series кооперативний екшен випустять пізніше - більше інформації з'явиться після релізу на комп'ютерах. Окрім того, гра стане частиною каталогу Game Pass.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.