Перейти к содержанию

Новости Керівник God of War: Ragnarök боровся з колегами, щоб Рататоск залишився у грі


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У God of War: Ragnarök знайшлося місце як важким моментам, так і безтурботним. До останніх відноситься поява Рататоска - білки, що говорить, що доглядає за деревом Іггдрасіль. Однак персонажа могли прибрати з гри, якби керівник Ерік Вільямс за нього не заступився.

rssImage-ddde56f642245e62747e7d488760f501.jpeg

У розмові з Game Informer гейм-директор розповів, що багато хто в команді вважав, мовляв, Рататоск не підходить грі за духом. Одна сцена першої зустрічі білки з Кратосом та Атреєм чого варта. Звір без сорому лазить по богові війни, заглядає в його сумку і сідає на руки Атрея, щоб розповісти про себе. Герой вийшов чудовим і непередбачуваним - саме таким Вільямс його собі уявляв.

"Я хотів, щоб персонаж був у грі та все це робив. Але всі мені казали, що його треба забрати, бо в нас і так багато героїв. І я такий: Ні! Він залишиться»."

Ерік Вільямс

Керівник був упевнений, що God of War: Ragnarök потребує більш легких моментів, щоб збалансувати похмурий тон оповіді. Через таке рішення деякі фахівці опинялися в глухому куті і не знали, як правильно вписати Рататоска.

"Усіх бентежила сцена його появи. Навіть наш музичний режисер казав, що не розуміє яку музику туди підставити. На його погляд, момент був вкрай далекий від God of War і відповідну композицію просто не записали."

Ерік Вільямс

Однак Вільямс продовжував стояти на своєму. Вже ранньому етапі виробництва він знав, хто підійде на роль Рататоска. Взяти участь у розробці запропонували комедійному акторові Суну Вону Чо (SungWon Cho). Раніше він озвучив Ороті Зіллу в Shadow Warrior 3 і робота З4ЛПа в Borderlands 3. Також він веде канал на YouTube, де публікує кумедні ролики. Чо погодився і почав працювати над персонажем із самого початку.

"Мені дали повну свободу у виборі голосу та характеру для Рататоска. До того, як я приєднався до команди сценаристів, особистість персонажа більше схожа на Пакостника — він був грубим і нахабним. Але мені здалося, що справжньому Рататоску більше підійдуть інші аспекти. Він прагне всім догодити, і при цьому йому не зовсім можна довіряти, а неприємні риси характеру він буквально відкидає, формуючи окремі сутності. Пригадую, як уявляв його у вигляді продавця автомобілів, який хоче сподобатися, щоб продати свій товар."

Сун Вон Чо

Актор не лише озвучив персонажа, а й записав його рухи. Сцену зустрічі Рататоска з Кратосом та Атреєм створив саме Сун Вон Чо – вона перекочувала у релізну версію без змін. Однак частина інших задумів все ж таки залишилася в засіках студії. Наприклад, між Рататоском і ковалем Броком мав відбутися римований обмін шпильками.

Варто зазначити, що Рататоск з'являвся і в God of War 2018 - у вигляді "Шкідливої білки", яку закликає Атрей. Тоді звірка озвучив Трой Бейкер (Troy Baker; Джоел із  The Last of Us).

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.