Перейти к содержанию

Новости Глава Criterion: нова Burnout якщо і вийде, то не скоро


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Студія Criterion Games відповідає за серію Need for Speed - зокрема, наближається реліз NFS Unbound. Колектив також відзначився гоночною франшизою Burnout. Творчий керівник Criterion К'єран Криммінс (Kieran Crimmins) із радістю повернувся б до серії, але поки що таких планів немає.

rssImage-ee7fb1782966f3eb415f5ceb759af7f8.jpeg

Про те, що відродження Burnout все-таки можливо, Криммінс заявив в інтерв'ю Eurogamer:

"Сподіваюся [нова Burnout колись вийде]. Нині ми не збираємося її розробляти. Розумієте? Burnout не стане наступною моєю грою, нічого подібного. Навіть якби стала, я все одно не міг би про це розповісти, і все ж таки повторю, що наступним моїм проектом буде інша гра. Але якщо мене попросять назвати дві гри, які в студії люблять найсильніше, це, звичайно, Need for Speed і Burnout. Ми обожнюємо ці серії. Burnout пропонує унікальний погляд на гонки, який і зараз сприймався просто феноменально.
Загалом, я це все до того, що із задоволенням зробив би нову Burnout. Сподіваюся, якщо все складеться вдало з тими іграми [якими ми зараз зайняті] і ми зможемо розширити штат, то вдасться випустити і нову Burnout. У планах на найближче майбутнє нічого такого немає, але це було б дуже круто."

Нагадаємо, остання високобюджетна частина Burnout (Paradise) стартувала в кінці нульових на ПК, PlayStation 3 і Xbox 360. У 2010-х Criterion спочатку розробила пару Need for Speed, потім стала студією-підмайстром і допомагала іншим командам Electronic Arts, а в 2020 -х м її знову призначили головною за «Жагою швидкості».

Що стосується Unbound, то вона стане доступна 2 грудня на ПК (SteamEGS, EA app), PlayStation 5 і Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.