Перейти к содержанию

Новости Директор Chronicles of Riddick очолив розробку гри про Індіана Джонса від MachineGames

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Директор The Darkness та Chronicles of  Riddick Йєнс Андерссон (Jens Andersson) приєднався до MachineGames для роботи над грою про Індіана Джонса. Андерссон керуватиме виробництвом та відповідатиме за дизайн.

rssImage-8711786ded98d0c7571ec88409bfece3.jpeg

Розробник підтвердив це порталу VGC. Допомагати новому співробітнику буде креативний директор Аксел Торвеніус (Axel Torvenius), який до цього був арт-директором серії Wolfenstein.

Багато колег Андерссона йому вже знайомі — разом вони працювали в Starbreeze. Також він співпрацював із MachineGames як позаштатний дизайнер. За підрахунками журналістів, над новим проектом працюють близько 20 осіб, які доклали руку до The Darkness.

До того ж близько 10 років тому Йєнса Андерссона найняли працювати над іншою грою про Індіана Джонса в LucasArts. Але проект скасували, і розробник з того часу створив інді-гру Yoku's Island Express (премія BAFTA за найкращий дебют) та додаток для малювання на Switch за допомогою ручки-сонара Colors Live.

"Це свого роду спокута. У 2009 році я прийняв пропозицію переїхати до Сан-Франциско, щоб очолити розробку гри про Індіана Джонса, але її скасували ще до того, як я туди потрапив. Тепер я маю шанс зробити те, на що я спочатку сподівався, але цього разу разом з деякими з моїх найстаріших і найкращих друзів. Приєднатися до MachineGames - це як повернутися додому: дивовижні люди, з якими я працював за часів The Darkness і Chronicles of  Riddick, і безліч нових знайомих, чий талант щодня вражає мене."

Єнс Андерссон

Поки що безіменну гру про Індіана Джонса анонсували в січні 2021 року. Про проект майже нічого невідомо, крім слуху про те, що він може пройти повз PlayStation.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.