Перейти к содержанию

Новости Девід Харбор взяв участь у створенні хорор-ігри та поділився думкою про Cyberpunk 2077

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Девід Харбор (David Harbour), зірка серіалу «Дуже дивні справи», розповів порталу videogames.si, що працював над якимось хорором. Компанію йому склала Джоді Комер (Jodie Comer) – її ви могли бачити у фільмі «Головний герой» та в серіалі «Вбиваючи Єву».

rssImage-42701fc160ba7eac8c496a26c0d58f27.jpeg

Актора запитали, чи не хотів би він стати героєм відеоігри. На це Харбор відповів, що вже приміряв на себе таку роль:

"Насправді скоро вийде одна гра з моєю участю. Я зіграв там разом із Джоді Комер. Думаю, проект вийде наступного року. Це хорор."

Більше подробиць Харбор не озвучив. Тому залишається гадати, чи почуємо ми (або навіть побачимо) акторів у вже анонсованих проектах на кшталт Alan Wake 2 або рімейку Resident Evil 4, або ж це поки невідома гра. Можливо, артисти подарували свою зовнішність персонажам нової частини The Dark Pictures Anthology: Directive 8020? Раніше Supermassive Games запрошувала на ролі відомих акторів.

02514.3xwK9sm.thumb.jpg.29530ce3f72b5e6fa4e709f279233ea2.jpg

Девід Харбор та Джоді Комер.

Девід Харбор зізнався, що хотів би стати частиною наступної God of War, оскільки його вразив результат роботи Sony Santa Monica. Ще він  поділився, наскільки сильно його затягла World of Warcraft. Наприклад, під час зйомок «Дороги змін» у 2008 році актор поспішав додому в кожну обідню перерву, щоб встигнути пограти. І він не закинув своє хобі - нещодавно він досяг 63-го рівня в розширенні Dragonflight.

Актор відзначив інші цифрові розваги. Він ознайомився з гоночною серією Gran Turismo, зіграв у The Elder Scrolls V: Skyrim, Dark Souls і The Witcher 3, але останні дві даються йому зі скрипом. Набагато більше йому сподобалася Cyberpunk 2077:

"Я знаю, що коли гра вийшла, вона мала безліч проблем. Але вона страшенно креативна і виконана з увагою до деталей. На мій погляд, у Cyberpunk 2077 незвичайний світ. Так шкода, коли проекти виходять із багами чи іншими проблемами, і всі зациклюються лише на них. <…> Поверніться до Cyberpunk 2077 і пограйте в неї вона неймовірна."

Харбор з'явиться в кіноадаптації Gran Turismo. Там він зіграє одну з головних ролей — гонщика, який відійшов від справ, який стане наставником протагоніста.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.