Перейти к содержанию

Новости Фанати Sonic Frontiers та Genshin Impact зчепилися через голосування на The Game Awards

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Переможців премії The Game Awards переважно визначає журі — «вага» голосів простих геймерів складає всього 10 %. Однак на відкуп користувачам віддали категорію, де все вирішують самі гравці. Цього року із нею пов'язаний великий скандал.

rssImage-8d20d2fa8cca2d39be9bf4279ee57e11.jpeg

Все почалося ще  під час другого етапу  голосування користувачів, коли в лідери несподівано вибилися Genshin Impact і Sonic Frontiers, залишивши позаду Elden Ring, God of War: Ragnarök і Stray. Люди почали пильно стежити за процесом — дехто  відзначив  швидкість, з якою проект HoYoverse став набирати голоси. Через це компанію запідозрили у підкупі своєї фанатської бази.

Безпосередньо розробники не просили гравців зробити вибір на користь Genshin Impact, але зазвичай після перемоги у великій номінації спільноті «гача»-проекту дарують подарунки. І дуже цінні! Йдеться про преміальну валюту, за яку можна отримати бажаного персонажа. Наприклад, нещодавно мандрівникам видали по 800 примогем за перемогу гри у PlayStation Partner Awards 2022.

02523.Nz0KXF9.thumb.jpg.444e12b1beb1b67605b4b46ba1be1ac6.jpg

У результаті невдоволені «підкупом» гравці звинуватили шанувальників Genshin Impact у накрутці голосів і достукалися до організатора церемонії Джеффа Кілі (Geoff Keighley). Ось що він  відповів: «Я не впевнений, що тут замішані боти. Думаю, ця фанбаза активно підтримує гру або студія закликає голосувати за неї». При цьому він пообіцяв перевірити чесність процесу.

На фінальному етапі голосування за гру року за версією користувачів за перше місце знову борються Sonic Frontiers та Genshin Impact, які на голову випередили своїх конкурентів.

6 грудня користувач з прізвиськом Neonisator звернув увагу на великий обсяг голосів на користь анімешного пригоди. Протягом чотирьох годин кожні 10 хвилин Genshin Impact отримувала від 1300 до 1900 голосів. Завдяки цьому проект став головним претендентом на перемогу та ще й з великим відривом.

02521.sqaVjOH.thumb.png.fbe4728c8583556dbfe9874c7633b099.png

02522.ngXoon9.thumb.jpeg.0c902196a489abfeb88b20e5d6781add.jpeg

Варто зазначити, що у китайських соцмережах зустрічалося чимало закликів підтримати Genshin Impact. За словами очевидців, фанати анімешної RPG просто втомилися від нападок любителів Соніка (зустрічалися навіть погрози та побажання смерті), через що і вирішили вивести улюблену гру в лідери. Крім того, через жалобу в Китаї відключили сервери багатьох цифрових розваг — можливо, геймерам просто не було чим зайнятися.

Проте співтовариство Sonic Frontiers продовжувало боротьбу - тепер підозріло швидко почали зростати голоси за гру від SEGA. Цю активність також приписали роботам. Більше того, геймери знайшли спосіб обійти обмеження сайту TGA і скільки завгодно голосувати за одного кандидата.

02534.RzvIqcv.jpeg.f14f4a7d18fd8105089fee45aa763e58.jpeg

Схоже, цією лазівкою скористалися обидві сторони конфлікту, оскільки незабаром лічильник зовсім зламався. На момент написання нотатки на сторінці голосування не відображаються проміжні результати. Не виключено, що це зробили самі організатори, щоб зупинити хаос, що запанував.

Нагадаємо, церемонію вручення премії The Game Awards 2022 проведуть у ніч із 8-го на 9 грудня. О 03:30 розпочнеться попереднє шоу, а о 04:00 розпочнеться основна частина івента. Sonic Frontiers удостоїлася місця лише в номінації «Гра року» за версією геймерів, тоді як Genshin Impact представлена ще у кількох категоріях.

Добірка мемов на тему

02525.EwsZ-XV.thumb.jpeg.96ae4e3cec2bcce2118a49ae67adf458.jpeg

02530.mBSVYc6.thumb.jpeg.31a13e7599e88a46a9876d9462b2c954.jpeg

«У тебе не було й шансу здолати мене, дурне. І знаєш чому? Тому що ти обдурив?»

02527.3pr2Iz1.thumb.jpg.3ef8fcaa8d7b0c7c3679dd80978e189b.jpg

«Голоси. Номінація "Голос гравців"».

02528.8whJjLr.thumb.jpeg.aafc73bc0980662bbc60b29ecead8092.jpeg

«Факти. Сонік би переміг, якби його фанати не роззявляли роти».

02531.gsdkiIp.thumb.png.5f086ba922c8dc6c573b7c34a262a284.png

"Тобі мене не перемогти. Я знаю, але він зможе. А ось і я!"

02532.LyCLJzr.thumb.jpeg.58db29dd9548fd8bd6ec18a631bbbe02.jpeg

«Мені байдуже, чи переможе Sonic Frontiers. Мені потрібно лише, щоб Genshin Impact програла».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.