Перейти к содержанию

Новости Післямова TGA: промова Крістофера Джаджа могла бути довшою, Steam Deck виграв «Мисливець на матусь».

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Церемонія The Game Awards завершилася, а пов'язані з нею цікаві деталі з'являються. Наприклад, видання Polygon поспілкувалося з тим самим хлопцем, який наговорив нісенітниці про Білла Клінтона (Bill Clinton) у мікрофон.

rssImage-80588bb0326140aacd53c819d7db030e.jpeg

Юний пранкер

Нагадаємо, коли Elden Ring взяла приз у номінації «Гра року», команда FromSoftware вийшла на сцену. Разом із розробниками перед публікою опинився сторонній юнак, який скористався моментом і сказав, що хоче присвятити дану нагороду своєму реформованому ортодоксальному рабину Біллу Клінтону (Bill Clinton).

Як пізніше з'ясувала журналістка Polygon, невідомим виявився 15-річний Матан Евен (Matan Even). Вона зазначає, що під час розмови хлопець «не виходив із образу» і майже не відповідав на запитання. Також вона звернула увагу, що у старих відео на YouTube Евен говорив без такого помітного акценту, як під час виступу на TGA.

З тих же причин розмова з хлопчиком не склалася і у Джейсона Шрайєра (Jason Schreier): «Дехто вважає його антисемітом, але я майже впевнений, що насправді він — єврейський пранкер. Я поставив йому запитання на івриті, і він його зрозумів, хоч і вдав, що ні» .

02594.6EG-nwn.thumb.jpeg.41b0de23f46ed42e54763c5ed7be5748.jpeg

"Щойно поговорив з хлопцем, який перервав The Game Awards", - написав Шрайєр у твіттері.

У розмові з Polygon Евен постійно наполягав, мовляв, він вийшов на сцену з єдиною метою – просунути колишнього президента США. Він великий шанувальник Клінтона і має намір віддати свій голос на виборах лише за нього .

"Я думав, що дуже висока ймовірність того, що сам Білл Клінтон отримає запрошення. Він би сидів у першому ряду, може, його б навіть номінували на кілька нагород. І мене дуже розчарував той факт, що його не було в жодній категорії, і що він ніде не переміг."

Матан Евен

Ролик із промовою юного Хітмана.

Деякі люди припускали, що Евен симпатизує антисемітським поглядам Каньє Веста (Kanye West), оскільки хлопець вийшов на сцену у кросівках Adidas Yeezy. Однак підліток не вважає своє висловлювання антисемітським чи пов'язаним із ультраправими ідеями. Та й політичні погляди репера Евен назвав «поганими».

"Зрештою, реформістські та ортодоксальні юдеї є євреями. Мені здалося, що саме відділення однієї групи від іншої прозвучало б антисемітською. Тому я подумав, що якщо назвати Білла Клінтона ортодоксальним та реформованим рабином, то об'єднаю у висловленні всіх євреїв."

Матан Евен

Хлопець не жалкує про свій вчинок і сподівається, що після цього більше людей погуглять ім'я Білла Клінтона.

Добга промова Крістофера Джаджа

Організатор і ведучий TGA Джефф Кілі (Geoff Keighley) обіцяв, що у 2022 році шоу стане помітно коротшим. Однак, може скластися враження, що про це попередили не всіх.

Крістофер Джадж (Christopher Judge) отримав статуетку в номінації «Краща акторська гра» за роль Кратоса у God of War: Ragnarök. Його подячна промова тривала 8 хвилин. Як пізніше з'ясувалося, актор ще й не домовив!

02595.mAkQCLT.thumb.jpeg.642dd171144d6d60ca655d299f363b00.jpeg

"Будь ласка, закруглюйтесь". Якщо вірити учасниці шоу, організатори намагалися вивести Крістофера зі сцени протягом чотирьох хвилин.

Одна з глядачок церемонії виклала знімок з екраном, через який організатори просили Джаджа якнайшвидше завершити свою промову. Але той ніби нічого не помітив і незворушно продовжив говорити. Пізніше пішла фонова музика, яку поступово робили голосніше. Трюк також не спрацював.

У результаті виконавець ролі Кратоса пішов зі сцени лише тоді, коли сам вважав за потрібне. Після церемонії Джадж написав у твіттері, що не встиг подякувати всім, кого хотів.

"Мою промову перервали, перш ніж я зміг закінчити! Я хотів завершити свій виступ подякою на адресу моєї прекрасної дружини Джанни, яка підтримувала мене у найскладніші періоди. Я люблю тебе."

Крістофер Джадж

Курйоз під час роздачі Steam Deck

Поки йшла трансляція The Game Awards, Valve раз на хвилину дарувала Steam Deck випадковому глядачеві церемонії. Першим володарем призового пристрою стала людина з ніком Milf Hunter (або Мисливець на матусь). Прізвисько щасливчика вивели на екран усім глядачам шоу у Steam.

Більшість аудиторії вважала це сповіщення кумедним. Більше того, у деяких людей банери підвисали, тому повідомлення про перемогу Milf Hunter трималося на екрані досить довго. Незабаром у соцмережах почали з'являтися повідомлення з вітанням Мисливця. Їх стало так багато, що Milf Hunter залетів у топ найпопулярніших тем у Twitter на території США.

Milf Hunter поділився, що Valve виконала свою обіцянку. Компанія надіслала йому листа з посиланням, щоб він зміг отримати свій Steam Deck.

02596.FOW08rV.thumb.jpg.aabbc8a78cac02b5c680aaa12208d1d7.jpg

«Вітаємо Milf Hunter, який щойно виграв Steam Deck!»

Найпопулярніші трейлери на TGA

Які трейлери із показаних під час церемонії привернули найбільшу увагу? Статистику навів акаунт Benji-Sales - користувач склав перегляди всіх викладених трейлерів гри (за винятком відео з реакціями чи розборами), які набрали від тридцяти тисяч переглядів.

Топ виглядає так:

1. Star Wars Jedi: Survivor – 4,9 мільйона переглядів.
  2. Hades II – 2,4 мільйона переглядів.
  3. Armored Core VI: Fires of Rubicon - 2,2 мільйона переглядів.
  4. Suicide Squad: Kill the Justice League – 2,1 мільйона переглядів.
  5. Death Stranding 2 – 1,9 мільйона переглядів.
  6. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – 1,6 мільйона переглядів.
  7. Diablo IV – 1,5 мільйона переглядів.
  8. Tekken 8 – 1,4 мільйона переглядів.

За підсумками церемонії Elden Ring забрала не лише «Гру року», а й ще три статуетки. Більше лише у God of War: Ragnarök – їх у пригоди Кратоса та Атрея шість штук.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.