Перейти к содержанию

Новости Хідекі Камія готовий зробити до дев'яти частин Bayonetta

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Пам'ятаєте, Хідекі Камія (Hideki Kamiya) чи то всерйоз, чи то жартома анонсував четверту Bayonetta? Як виявилося, у гейм-директора справді далекі плани — він має намір випустити ще як мінімум дві частини, а в кращому разі довести серію до дев'яти ігор. Такими думками Камія поділився з японським підрозділом IGN.

rssImage-ca31a9534a445f76ea3491ee0c5ea948.jpeg

Керівник займається Bayonetta вже понад тринадцять років – раніше Камія ніколи не працював над серіями протягом такого тривалого періоду. На думку гейм-директора, згодом франшизи-довгожителі стикаються з наступною проблемою: очікування геймерів відрізняються від бачення розробників.

"Одна з базових цінностей PlatinumGames — ми робимо ігри для геймерів. <…> Однак навіть ми не можемо додавати до проекту те, чого бажає проста більшість користувачів. Я завжди вважав, що у девелоперів мають бути власні переконання, оскільки саме вони є творцями. Зараз я це відчуваю як ніколи сильно."

Хідекі Камія

02610.urj-A-r.thumb.jpg.1b0ecbaf365e7e2e1cb84a8ad42bd6fa.jpg

За словами Камії, він уже продумав сюжет франшизи на кілька частин вперед і не може уявити, що Bayonetta колись закінчиться.

"Я хочу створити Bayonetta 4 і Bayonetta 5 і маю намір запропонувати їх компанії. Усередині студії ми часто говоримо, що можемо зробити дев'ять ігор про Байонетту. І мені хочеться, щоб люди, які люблять цю серію, вірили мені, коли я кажу, що не зроблю нічого, що підірвало б довіру гравців."

Хідекі Камія

Керівник не збирається обмежуватись лише номерними частинами — він розглядає й відгалуження. Наприклад, він нагадав, що у відьми Жанни є альтер его «Любчик Джей» — Камія зайнявся б грою про її пригоди.

02611.E06kFkl.thumb.jpg.574935bc317e7aff24ef2cf543da32fa.jpg

"Для мене немає нічого важливішого, ніж підтримувати франшизу Bayonetta. Я не зациклений на тому, яка цифра стоїть поряд із назвою проекту. Я всього лише хочу розкрити світ Байонетти, який знаходиться в моїй голові."

Хідекі Камія

Також гейм-директор поділився, що студія працює над неанонсованим проектом ААА, який можуть випустити не тільки на Switch. У виробництві, як і раніше, анонсована ще в 2020 році Project GG. "Вона буде настільки великою, що ви не зможете порівнювати її з The Wonderful 101: Remastered і Sol Cresta",  - підкреслив Камія. Він сподівається, що команді вдасться портувати Project GG на всі системи.

Нагадаємо, під час The Game Awards PlatinumGames анонсувала спін-офф про юну Байонетту - Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Дівчинка вирушить у заборонений ліс, щоб знайти засіб для порятунку своєї матері. Там вона познайомиться з демоном Чеширом — він уселиться в плюшеву іграшку Серези.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.