Перейти к содержанию

Новости Шоураннер «Відьмака» вже знає, як закінчиться серіал

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Видання Collider взяло інтерв'ю у шоураннера "Відьмака" Лорен Хісрік (Lauren Hissrich). Вона розповіла про свій підхід до роботи над сценарієм та про те, чим адаптація відрізняється від книг Сапковського (Andrzej Sapkowski).

За словами Хісрік, вона вже має уявлення про те, як завершиться серіальна версія саги:

"Ми з керівництвом Netflix завжди намагаємося пам'ятати кінцівку, тому що, на мій погляд, коли просто пишеш історії не розуміючи, до чого вони йдуть, можна заплутатися. …Так, я точно знаю, де серіал закінчиться. Я знаю, на якому сезоні він закінчиться, знаю, як він закінчиться, і мене це дуже, дуже тішить."

Шоураннер додала, що основний серіал завершиться на подіях роману "Володарка Озера". У той же час, на думку Хісрік, книги Сапковського «багато в чому не мають кордонів», тому в майбутньому Netflix може взятися за спін-офф, приквел і сіквел.

Як підкреслила шоураннер, автори серіалу спираються на вихідний матеріал, але поводяться з ним вільно:

"Думаю, багато хто вважає, що кожного сезону ми екранізуємо таку книжку, але ми явно не могли так працювати. Справа в тому, що є книги на кшталт «Крови ельфів», яку ми вільно переказали у другому сезоні. Для нас у ній дуже мало екшену, тому нам довелося додати уривки «Хрещення вогнем» та ранніх оповідань — скажімо, другий сезон розпочався з епізоду [за мотивами оповідання] «Крупа істини». Загалом, ми відразу розуміли, що не можна суворо дотримуватися книг і ділити серіал так само…"

Нагадаємо, третій сезон The Witcher вийде влітку 2023-го. Для Генрі Кавілла (Henry Cavill) він стане останнім – далі Геральта з Рівії гратиме Ліам Хемсворт (Liam Hemsworth).

Крім того, днями відбулася прем'єра міні-серіалу «Відьмак: Походження». Його розгромили і критики, і користувачі: судячи з відгуків, вийшла бездарна фентезійна жуйка — від всесвіту Сапковського там одна назва.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.