Перейти к содержанию

Новости Grand Theft Auto VI коштує 80 доларів і отримає ультра-видання — детальніше про попереднє замовлення

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Геймери затамували подих у очікуванні початку попередніх замовлень на Grand Theft Auto VI. Як уточнили в Rockstar Games, оформити попереднє замовлення на шосту частину можна буде 25 червня опівночі за місцевим часом.

94bcd866a93d435803bb04eba60ffc6d.thumb.jpg.cd42f7ac485b2a231c781198680de94e.jpg

Розробники оголосили про випуск Grand Theft Auto VI: Ultimate Edition, яке виведе «і без того захопливі враження від GTA на новий рівень». Це видання міститиме ексклюзивну колекцію преміальних транспортних засобів, зброї, одягу та активностей, вплетених у всі аспекти історії Джейсона та Лусії.

Найцікавіше — питання ціни! У Take-Two підтвердили, що стандартне видання коштує 80 доларів, а ультимативне — 100 доларів.

За попереднє замовлення будь-якої версії подарують набір предметів у стилі Vice City: седан Vapid Stanier 1955 року з гаражем поруч з Оушен-Біч, особливий візерунок для зброї, а також зачіски та вбрання для Джейсона та Лусії. Крім того, за цифрові попередні замовлення нададуть безкоштовний місяць у GTA+ .

Вміст ультимативного видання:

• Автомобіль Grotti Cheetah 1995 року.
  • Водний транспорт Shitzu Squalo.
  • Гараж «Рай» зі збройовою шафою та місцем для зберігання краденого, а також баггі Vapid Dominator.
  • Мотоцикл Dinka Enduro в армійському забарвленні та каяк Crest.
  • Револьвери Hawk & Little Morgan — чоловічий та жіночий варіанти потужного револьвера з колекції родини Версетті.
  • Персоналізоване оформлення пістолета Girardi ES9 для Джейсона та Klose K17 для Лусії.
  • Комплект модифікацій для пікапа Vapid Ganado.
  • Майстерня з обвісами для автомобілів, яка доступна лише в Ultimate-виданні.
  • Майстерня для модифікації позашляховиків та ручного фарбування транспорту.
  • Ексклюзивний для Ultimate-видання салон краси, де Джейсону будуть доступні особливі варіанти бороди та вусів, а Лусії — послуги візажиста та майстра з манікюру.
  • Ексклюзивний магазин одягу та тату-салон.
  • Кілька образів для головних героїв.
  • База банди — склад заборонених товарів, що належить «зеленим куркам».
  • Особливе доручення — відшукати класичні тачки для колекціонера та привести їх у належний вигляд.

GTA VI вийде на PS5 та Xbox Series вже 19 листопада. У коробки з грою вкладуть код для завантаження, а не диски. Фізичні видання надійдуть у продаж 12 листопада — того ж дня розпочнеться попереднє завантаження шостої частини. У Rockstar поки що згадали лише про одиночну кампанію для GTA VI. Чи з’явиться онлайн-режим або інтеграція з GTA Online — інформації поки що немає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Адепты купят и за 200, а мне и за 20 не нужен. Не мой жанр. Но справедливости ради стоит отметить что разрабы свое дело знают.

Знать бы ещё, как эти дополнительные плюшки с ультимейта будут работать, - на любом аккаунте, или только там где была приобретена игра🤔

2530327.png

24 минуты назад, kolubai сказал:

бонуси від видань наче завжди працюють на П2 

Да вот именно что не всегда. Бывают случаи, что разного рода внутриигровые покупки/расширенный издания/Длс - привязываются к профилю, и где они были куплены. Это в основном с акцентом на онлайн - Фоллыч 76ой, Дивижка вторая от юбиков,....С сингловыми проектами, я такого особо не замечал, там как-то вообще без разницы, где игра была куплена - в одном регионе, длс в другом, и в итоге все прекрасно вместе работает - на третьем аккаунте. 

Тут пока ГТА 6, как сингл выходит, но у них же есть эта экосистема ввиде - Social club, для онлайна, и шестая часть получит его в ближайшее время, после релиза.

Вот из за этого, как раз интересно, как там будет покупка ультимейт издания, работать на других П2.

2530327.png

@iAsashay ну я сінгл ігри і мав на увазі. Впринципі весь ультімейт контент вшитий в саму гру (зазвичай так буває), а видання його лише розблоковує. Тому я б взагалі не парився над цим питанням

58 минут назад, kolubai сказал:

Тому я б взагалі не парився над цим питанням

Я из за того, когда уже сборы на форуме будут, перед релизом. Какую версию брать себе, - ванильную и потом этот "апдейт докупить", для акка на котором проходить буду. Или изначально взять ультимейт, если оно будет по П2 работать. Вот такая вот дилемма )).

2530327.png

6 часов назад, iAsashay сказал:

Я из за того, когда уже сборы на форуме будут, перед релизом. Какую версию брать себе, - ванильную и потом этот "апдейт докупить", для акка на котором проходить буду. Или изначально взять ультимейт, если оно будет по П2 работать. Вот такая вот дилемма )).

Тупо полную на свой акк. Это ж гта 6 😂

6 минут назад, YODA сказал:

Тупо полную на свой акк. Это ж гта 6 😂

Я не настолько фанат рокстар 😄, чтобы за ФуллПрайс покупать ярлик - для скачивания, и потом играть 😄. Хотя сейчас - судя по забугру - очередь - за дисковым изданиям - в котором код для закачки 😄. Прям как аномалия какая-то))

2530327.png

• Посредник
9 часов назад, iAsashay сказал:

Хотя сейчас - судя по забугру - очередь - за дисковым изданиям - в котором код для закачки

Наркоманы :12:

• Ха-ха 2

1217351.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.