Перейти к содержанию

Новости Джош Сойєр на прикладі Pentiment пояснив, у чому проблема ігрових витоків

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Гейм-директор Джош Сойєр (Josh Sawyer) раптом розкривався у твіттері на тему витоків під час виробництва ігор. Він згадав, як подібне сталося з Pentiment, а також уточнив, що російська локалізація середньовічного детективу все ще перебуває в роботі.

rssImage-fee8f59da8ca2397a204504b4b71a7c7.jpeg

Ще до анонсу Pentiment в Мережі з'явився витік, в якому в тому числі йшлося про схожість проекту з Disco Elysium. Сам Сойєр ніколи не рахував (і не рахує досі), що його гра нагадує творіння команди ZA/U . Злив завдав шкоди детективу. Наприклад, у кожному треді на Reddit обов'язково наголошувався «хейтер № 1» і писав, мовляв, навіть Джошу Сойєру такого приколу не провернути. І девелопер згоден із цим твердженням.

"По-перше, я справді на таке не здатний. Мій стиль оповідання докорінно відрізняється від цього в Disco Elysium. І якби я спробував зімітувати його, результат вийшов би паршивим.
По-друге, ще раз скажу, що не збирався займатися чимось подібним. Так дратує, коли не можеш висловитися на свій захист проти взятих з нізвідкілля тверджень."

Джош Сойєр

За його словами, в цьому і полягає головна проблема з витоками та надто ранніми анонсами.

"Спільнота може і говоритиме все, що завгодно. Тим часом розробники не можуть як з юридичних, так і з творчих причин спростовувати помилкові твердження. Так бісить!"

Джош Сойєр

У тій же гілці гейм-директор підтвердив, що над обіцяним перекладом Pentiment російською та іншими мовами все ще працюють. "Поки не можу назвати точну дату релізу, перепрошую",  - повідомив Сойєр .

Нагадаємо, Pentiment вийшла в листопаді 2022-го на ПК та Xbox. Також вона стала частиною каталогу Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.