Перейти к содержанию

Новости Екс-розробники Halo висловилися на захист звільнених із 343 Industries

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Microsoft нещодавно оголосила про рішення звільнити близько 10 тисяч працівників. Постраждав і ігровий підрозділ корпорації, у тому числі студія 343 Industries - автори Halo. Колишні члени команди підтримали колег, яких торкнулися скорочення, і пройшлися керівництвом Microsoft.

rssImage-7838a6d6f38d64f974a630d94283c9e9.jpeg

"У 343 не повинні були нікого звільняти, а стан Halo Infinite має бути кращим. У всьому виною некомпетентне вище керівництво, через яке при розробці Halo Infinite ті, хто старанно працювали, щоб зробити Halo якнайкраще, зазнавали сильного тиску.
Люди, з якими я працював щодня, любили Halo і хотіли створити для фанів щось велике. Вони допомогли зробити Halo кращим, а нагородою для них стали скорочення.
Розробники все ще наполегливо йдуть до цієї мрії. Погляньте на [редактор] Forge. Виявіть співчуття в ці жахливі часи.

<…>
Окремо хочу відзначити лідерів команди мультиплеєра, які чудово керували розробкою."

Патрік Рен (Patrick Wren), екс-старший дизайнер мультиплеєра Infinite

"Я фанат Halo і мене дістало те, що підхід Microsoft до ведення бізнесу повільно вбиває гру, яку я люблю. Система найму за контрактом, якою зловживають задля податкових пільг; звільнення на тлі гігантських прибутків/бонусів для начальства… Вони [керівники] самі винні у провалі Halo."

Тайлер Оуенс (Tyler Owens), розробник Halo 5

"Не забувайте про велику увагу на контрактних працівників і цю потворну систему (хоча я знаю, що це скоріше проблема всієї MS). Я б з радістю залишився в команді і піднімався кар'єрними сходами, якби міг. Це досі одне з моїх улюблених місць для роботи."

Ніколас Берд (Nicholas Bird), колишній розробник Halo Infinite

Команду Halo давно переслідують невдачі. Infinite стартувала без багатьох можливостей (навіть без режиму кампанії), а потім співтовариство скаржилося на слабку пострілізну підтримку. Наступну частину серії, за чутками, будуватимуть на движку Unreal Engine замість внутрішнього Slipspace.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.