Перейти к содержанию

Новости "Я знаю, це боляче" - Філ Спенсер про звільнення в Microsoft

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Днями Microsoft звільнила близько 10 000 співробітників по всій компанії, включаючи Bethesda та Xbox. Офіційно Філ Спенсер (Phil Spencer), голова ігрового спрямування, коментарів не давав, проте сайт Kotaku роздобув електронного листа, який Філ розіслав штатним співробітникам.

rssImage-533a3080999def9e2da93f7ff1942d02.jpeg

Якщо коротко, Спенсер шкодує про скорочення, проте він упевнений, що це піде на благо компанії у довгостроковій перспективі.

"Це був важкий тиждень для всієї Microsoft, включаючи ігрові студії. Після безлічі особистих та групових розмов я хочу скористатися моментом, щоб повторити повідомлення, яке ви чули від своїх керівників.
Складний період у нашому бізнесі призвів до непростих дій цього тижня. Рішення ігрового керівництва необхідні для досягнення довгострокового успіху наших продуктів, але окремі результати цих рішень виявилися невтішними. Я знаю, це боляче. Дякуємо за підтримку колег, яких торкнулися поточні зміни.
У найближчі тижні ми зможемо відповісти на всі ваші запитання, наприклад наступного тижня в рамках наради. Я також перебуваю у тісному контакті з командами ZeniMax, щоб надати їм підтримку. Ми прагнемо бути настільки прозорими, як це можливо. Невизначеність ускладнює рух уперед, але я впевнений, що разом ми швидко подолаємо цей нелегкий час.
Довга історія успіху Xbox була б неможлива без того, що ви робите на благо гравців, творців та один одного. Ваша робота високо цінується в ці часи змін та є невід'ємною частиною нашого бізнесу. Я впевнений у нашому майбутньому і пишаюся бути частиною цього колективу, але також усвідомлюю, що це непростий час, і хочу подякувати вам за все, що ви робите."

Філ Спенсер

Один із нинішніх співробітників Xbox у розмові з Kotaku зазначив, що звернення Філа Спенсера вийшло малоінформативним: «Це виглядає просто як відписка щодо боргу служби. Я дуже маю сумнів, що щомісячні збори або інші зустрічі допоможуть комусь відчути себе краще».

Нагадаємо, за словами Microsoft, звільнення потрібні через зміни макроекономічних умов та пріоритетів клієнтів.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.